FOTO Mama celei mai importante femei din Italia vinde lumânări la piață

sursa: captura de ecran

Ea a plecat la 5 dimineața spre piața săptămânală din Sorași-a montat taraba cu lumânări lucrate manual și a muncit toată dimineața. Nimic nu ar fi ciudat decât că vânzătorul ambulant este mama uneia dintre cele mai faimoase și importante femei din Italia. „Sunt aici să-mi ofer lumânările, mă distrez, mă voi întoarce luna viitoare”, le-a spus femeia celor care au recunoscut-o și au rămas uimiți în fața tarabei ei.

Potrivit gazetaromânească.ro, vânzătoarea și mama VIP a discutat cu câțiva clienți și a făcut și câteva fotografii cu cineva. „Am avut grijă de fiicele mele, acum mă pot dedica în sfârșit pasiunii mele: să creez lumânări”, le-a spus ea celor care au întrebat-o de ce se afla la piața de artizanat Sora, în provincia Frosinone (Lazio).

sursa: gazeta românească

Mama Giorgiei Meloni vinde lumânări lucrate manual la piața Sora

În scurt timp, fotografiile Annei Paratore au făcut înconjurul internetului și femeia a devenit protagonista multor articole care i-au spus povestea. Pe scurt, a fost cu adevărat neobișnuit să o vezi pe mama unui prim-ministru amenajându-și propria tarabă pentru a-și vinde creațiile. Da, pentru că doamna Anna este mama Giorgiei Meloni, președintele Consiliului de miniștri al Italiei.

În ciuda rolului proeminent al fiicei sale, doamna Anna a continuat să-și cultive hobby-ul, creând pentru taraba ei lumânări lucrate manual, colorate și parfumate. Alături de ea se află Marilena Cascone, antreprenoare din Sora, o veche prietenă pe care a cunoscut-o întâmplător în urmă cu câțiva ani într-un restaurant din capitală și proprietară a unei firme care produce esențe și uleiuri esențiale. Ea, știind pasiunea doamnei Anna pentru a face lumânări , a fost cea care a convins-o să le facă cu esențele ei și să le vândă în piețe.

sursa: gazeta românească

„Sunt aici să-mi ofer lumânările. Nu cunoșteam centrul Sorei și piața sa. Mă simt bine, revin luna viitoare”, a spus mama Giorgiei Meloni, citată de Ciociaria Oggi. „Casa mea a devenit un adevărat laborator, toate spațiile sunt ocupate, chiar și sufrageria este invadată de creații din ceară. Oricine vine să mă viziteze începe să simtă mirosul chiar de pe scări. Mă relaxează să le fac, să le pictez, este o activitate pe care mi-o pot permite acum”, a spus ea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: