Skip to content
Politică

FOTO Marcel Ciolacu – întâlnire cu preşedintele Congresului Deputaţilor din Regatul Spaniei

Facebook/ Marcel Ciolacu

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit joi cu preşedintele Congresului Deputaţilor din Regatul Spaniei, Meritxell Batet Lamana, cu care a discutat despre aderarea României la spaţiul Schengen şi despre prezenţa tot mai mare a investitorilor spanioli în ţara noastră.

„I-am mulţumit astăzi doamnei Meritxell Batet Lamana, preşedintele Congresului Deputaţilor din Regatul Spaniei, pentru sprijinul constant al Spaniei în ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen. Am salutat, de asemenea, prezenţa tot mai mare a investitorilor spanioli în România, ceea ce confirmă faptul că România a devenit o ţară extrem de atractivă pentru investiţii noi”, a scris pe Facebook preşedintele PSD, care se află joi şi vineri în Spania.

El a adăugat că a apreciat acţiunile autorităţilor spaniole pentru integrarea comunităţii româneşti şi a asigurat-o pe Meritxell Batet Lamana „de întreg sprijinul instituţiilor din România în a identifica cele mai bune soluţii pentru românii care şi-au întemeiat familii şi cariere în Spania”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *