Skip to content
Politică

FOTO Mesajul lui Iohannis, după vizita în Austria: „Sunt un susținător al evenimentelor culturale”

Președintele României, Klaus Iohannis, a precizat, pe pagina personală de Facebook, că este un suținător al evenimentelor culturale, făcând referire la Festivalul de la Salzburg, la care a participat împreună cu Prima Doamnă, fiind invitat de onoare al Preşedintelui Austriei, Heinz Fischer.

„Am participat astăzi la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, în calitate de invitat de onoare al Preşedintelui Austriei, domnul Heinz Fischer. Festivalul, care se desfășoară în locul nașterii lui Wolfgang Amadeus Mozart, reunește iubitori de muzică, operă și teatru din toate colțurile lumii și reprezintă o tradiție, fiind organizat încă din anul 1920. Cred în puterea culturii de a reuni oamenii și sunt un susținător al evenimentelor culturale, care fac orașele ce le găzduiesc să vibreze, să fie pline de viață, promovând totodată identitatea acelui loc”, a spus șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis a plecat vineri în Austria pentru câteva zile, alături se soția sa Carmen, pentru a se întâlni cu omologul său austriac, Heinz Fischer. Șeful statului a participat și la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, în calitatea de invitat de onoare al președintelui Fischer.

-152452

 

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *