Skip to content
Politică

FOTO/ Mii de oameni au ieșit în stradă în Timișoara. Protest de amploare

Cateva de mii oameni s-au adunat in Piata Victoriei din Timisoara pentru a protesta impotriva modului defectuos in care Guvernul a organizat alegerile prezidentiale si a-si arata solidaritatea cu romanii din Diaspora.

Manifestatia a inceput la orele 18.00 si este organizata de studenti ai Universitatii de Vest si ai Universitatii Politehnica din Timisoara. La miting participa oameni de toate varstele, inarmati cu pancarte si steaguri.

Proteste similare au loc in acelasi timp si in alte orase mari ale tarii, la Iasi, Cluj, Oradea, Resita si in capitala. Potrivit televiziunilor de stiri, la Cluj-Napoca se adunsaera, la orele 18.00, circa 1.000 de persoane.

PRO PRO1 PRO2 PRO3

10 comentarii la “FOTO/ Mii de oameni au ieșit în stradă în Timișoara. Protest de amploare

  1. Da, sunt impresionat, cateva sute sau cateva mii de manipulati politic, basisti pana in maduva oaselor, s-au gasit sa protesteze nici ei nu stiu bine pentru ce. Personal, ii privesc pe toti astia cu profund dispret, cu acelasi dispret cu care ne-a privit Basescu pe noi, cei 7,4 MILIOANE de romani care l-am trimis acasa pe infractor si el nu s-a lasat dus ! Pentru cele 7.4 milioane de voturi furate, nu v-a prins protestul, profitorilor ???

    1. Domnule de la Cluj, Boc al tau mi-a luat 25 % din salariu, chir 40 % cu sporuri cu tot, cu nerusinare ! Si Ponta mi i-a dat inapoi ! E o dezinformare daca nu vreau sa mai aud in viata mea de basisti ca voi ??? Multumesc.

  2. In TM au fost peste 6000 de oameni, in CJ peste 8000 (respect CJ), ponta a venit in Timis cu elicopterul la o localitate de granita (Lunga), apoi intr-o comuna (Varias), cu jandarmi din B, cu SPP sub acoperire etc…de parca mergea in Fasia Gaza!!! A chemat sefimea psd judeteana la ordin si a FUGIT CU ELICOPTERUL, CA CEAUSESCU!!! In Piata Operei s-a auzit: CEAUSESCU N-A MURIT, ESTE PONTA TRAVESTIT!

    1. BAI. TIMISOREAN PARAT, NOI AM FOST 7,4 MILIOANE SI V-A DURUT IN DOS DE NOI. ACOLO MA DOARE SI PE MINE DE TINE SI BASISTII TAI !!! CAND VA LUAU TIGANII CASELE CA LA PROSTI, PE FELIE CU PRIMARII DE-I ALEGEATI, UNDE ERATI MAI, PROTESTATARILOR ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *