Skip to content
Neamț Știri locale

FOTO Neamţ: 60 de persoane evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Piatra Neamţ

Inquam Photos / Octav Ganea

Un puternic incendiu a izbucnit joi noaptea într-o garsonieră dintr-un bloc din Piatra Neamţ, 60 de persoane fiind evacuate. Proprietara garsonierei a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o garsonieră pe strada Nicolae Iorga din municipiul Piatra-Neamţ.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială pentru stingere, o autospecială complexă de intervenţie şi o autospecială pentru descarcerare.

“Incendiul se manifesta generalizat în interiorul unei garsoniere dintr-un bloc de locuinţe cu patru nivele. Până la sosirea forţelor de intervenţie aproximativ 40 de persoane din bloc s-au autoevacuat. Pompierii au evacuat încă 20 de persoane”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ.

Militarii au localizat şi stins incendiul şi au evacuat fumul de pe casa scărilor, cu ajutorul motoventilatorului din dotarea autospecialei de intervenţie. În urma incendiului au ars bunurile materiale din interiorul garsonierei.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric”, a menţionat sursa citată.

Proprietara garsonierei, în vârstă de 52 de ani, a suferit un atac de panică. Ea a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la SAJ, refuzând transportul la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *