Skip to content
Neamț Știri locale

FOTO. Neamţ: Funcții aşteptate de la PSD de activiștii Pro România. Lista secretă

psnews.ro

O listă care ar fi trebuit să rămână secret de partid a ajuns în posesia Vestea și conținutul ei vorbeste despre funcții așteptate de lideri Pro România Neamț de la PSD. Potrivit vestea.net, lista este de la Pro România, fiind vorba de prezentarea unor promisiuni venite de la PSD în perspectiva votului (ce a avut loc) pentru funcțiile de vicepreședinți de la CJ.

Lista ar fi veche de mai bine de o săptămână (chiar două, poate) și este evident că este dinainte ca Mădălina Ciubotaru să fi fost luată în calcul, în negocieri, ca ipoteză pentru funcția de vicepreședinte CJ. La modul cum e scrisă, foarte probabil că aceste cuvinte au fost notate de unul dintre participanții la o ședință/întrunire, în timpul acesteia sau imediat după.

Lista posturilor promise/așteptate:

Gavril Ovidiu – Director Centru (probabil că e vorba de vreun Centru Special pentru persoane cu nevoi speciale aflat în subordinea CJ Neamț)
Chirilă Adrian – C.A. Apaserv (prenumele corect „Adriean”, fostul director economic de la SC Troleibuzul)
Vornicu Florin – A.G.A. Troleibuzul
Ciubotaru Mădălina – Președinte ATOP
Tihenea Cristian – Director Adjunct Parcul Ceahlău
Nastase Radu – C.A. Spital (numele corect „Nastasă” și probabil că e vorba de Spitalul Județean. În dreptul aceluiași nume apare, cu semnul întrebării, și funcția de viceprimar.

Foto: vestea.net

Potrivit sursei citate, fragmentul din listă se oprește la o persoană încă nedepistată în dreptul căreia este trecută funcția de membru în CA-ul Spitalului Sfântul Nicolae (de la Roman, tot din subordinea CJ). Pentru cei care cunosc organizarea internă a Pro România Neamț, numele de mai sus sunt ale unor membri ai BPJ Neamț, adică din forul ce ar fi trebuit să valideze decizia (sugestia?) ca aleșii județeni ai acestui partid să voteze într-un fel sau altul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *