Skip to content
Politică

FOTO Nicolae Ciucă: Prezența României la Jocurile Invictus de la Haga este o dovadă a curajului, patriotismului și spiritului neînfrânt al militarilor noștri. Patriotismul nu este o valoare uitată

Gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă, președinte PNL, a declarat marți că prezența României la Jocurile Invictus de la Haga este o dovadă a curajului, patriotismului și spiritului neînfrânt al militarilor noștri, care au ales cu tărie și determinare să meargă mai departe, să lupte pentru valorile și idealurile în care noi credem.

Oficialul a participat, marți, la Palatul Cotroceni, la primirea delegației României pentru „Invictus Games The Hague” de către președintele Klaus Iohannis.

„Povestea Invictus România a început cu 8 ani în urmă, când un grup de voluntari inimoși, militari și civili, au început un proiect inspirațional care, dincolo de ideea de promovare a valorilor militare şi naţionale, şi-a propus să ne amintească valoarea sacrificiului militarilor noştri răniţi în teatrele de operații și să le ofere posibilitatea de a-și continua misiunea într-o altă formă la Jocurile Invictus”, a declarat prim-ministrul.

„Faptul că România va fi prezentă la Jocurile Invictus de la Haga este o dovadă a curajului, patriotismului și spiritului neînfrânt al militarilor noștri, care au ales cu tărie și determinare să meargă mai departe, să lupte pentru valorile și idealurile în care noi credem. Pe câmpul de luptă sau pe terenul de sport camarazii noștri au făcut și fac dovada că patriotismul nu este o valoare uitată, ci este motivația care ne-a unit și ne-a dat forța de a construi o țară liberă, independentă și democratică în care să ne putem crește copiii în pace și bunăstare”, a continuat liberalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *