Skip to content
București Știri locale

FOTO București: Nicuşor Dan – Mai sunt câteva ore până la deschiderea Târgului de Crăciun organizat de Primăria Capitalei, pregătirile sunt pe ultima sută de metri

Facebook

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că pregătirile pentru Târgul de Crăciun organizat de municipalitate în Piaţa Constituţiei sunt pe ultima sută de metri, fiind deja montană roata panoramică, iar scena şi patinoarul – ”aproape gata”. El anunţă că va exista şi un ecran de mari dimensiuni unde vor putea fi urmărite meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal.

”Mai sunt câteva ore până la deschiderea Târgului de Crăciun organizat de Primăria Capitalei prin Arcub, Proedus şi Creart, în Piaţa Constituţiei, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Atracţia Târgului, roata panoramică uriaşă, a fost deja montată, căsuţele pentru meşteri, artizani şi pentru bucătarii de mâncare tradiţională sunt frumos decorate cu crenguţe de brad, iar scena şi patinoarului sunt aproape gata. Căsuţele din turtă dulce, soldăţeii şi renii cu siguranţă îi vor încânta pe copii”, a afirmat Nicuşor Dan, vineri, într-o postare pe Facebook.

Potrivit primarului general, pentru iubitorii fotbalului, va fi un ”ecran uriaş pe care vor fi transmise meciurile din Campionatul Mondial, interviuri la vestiare sau scene de culise care nu se văd la televizor”.

El a precizat că târgul se deschide duminică, la ora 10:00, şi poate fi vizitat până în 26 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *