Skip to content
Alegeri locale 2020 Politică

FOTO Noaptea minții: candidatul USRPLUS-PNL în Sectorul 2 promite „aerogară” pentru trenuri la Petricani

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Radu Mihaiu, candidatul USRPLUS-PNL pentru sectorul 2, tocmai a lansat minciuna secolului, promițându-le oamenilor o „aerogară” pentru trenuri chiar la Petricani. 

Cu această promisiune, Radu Mihaiu demonstrează că nici nu știe ce este o „aerogară”. El e doar un antreprenor anonim, cu câteva firme anonime, pe care Dan Barna l-a scos din apartament și i-a dat un rol în guvernul condus de Dacian Cioloș. Ulterior, Dan Barna și Cristian Ghinea l-au impus pe Radu Mihaiu candidat la Primăria Sectorului 2, deși el e inginer și nu are nicio realizare. De data aceasta, ne arată că nu stăpânește foarte bine anumite cuvinte din limba română. 

" "
" "

Radu Mihaiu vorbește despre aerogară într-o discuție despre „traseul feroviar urban între Gara Obor, Pipera și Gara de nord”, adică nicio treabă cu traficul aerian. 

Aerogara este un ansamblu de clădiri într-un aeroport care adăpostește serviciile de exploatare pentru traficul aerian, potrivit dexonline.ro. Deci aerogara nu are nicio treabă cu calea ferată, poate doar dacă trenurile vor începe să zboare. 

„O soluție de transport urban economic și modern pentru locuitorii sectorului 1 și 2. Structura feroviară există, e nevoie de construirea unei aerogări la Petricani și un parteneriat cu CFR pentru introducerea de trenuri”, scrie Radu Mihaiu în proiectul său, potrivit imaginii prezentate de Lucian Davidescu pe pagina sa de Facebook. 

Radu Mihaiu a copiat de la Nicușor Dan proiectul cu „trenul urban” – care oricum nu poate fi realizat de nicio primărie din București, deoarece e un proiect foarte complicat și foarte costisitor – și apoi s-a gândit la aerogară. Care o fi legătura dintre trenuri și aerogări… doar Radu Mihaiu știe. Sau nu știe. 

Ceea ce vrea să ne spună Radu Mihaiu e că trenurile CFR vor zbura. Și acest lucru nu poate decât să provoace hohote de râs. Și în același timp, ne întrebăm dacă el cunoaște termenii pe care îi folosește.

E doar o altă dovadă a lipsei de competență și experiență a candidatului PNL-USRPLUS pentru Primăria Sector 2. Cu astfel de proiecte, Radu Mihaiu se face de râs cu fiecare ocazie. Și nu e pentru prima dată când Radu Mihaiu lansează minciuni pe scena politică sau vorbește fără să cunoască realitatea. 

CITIȚI ȘI: Bucureşti: Candidatul USR la Primăria Sectorului 2, Radu Mihaiu, prins cu minciuna

Sursa foto: Facebook – Lucian Davidescu

Radu Mihaiu n-a aflat că mandatul de primar ține doar 4 ani, iar pe site-ul lui regăsim „proiecte concrete 2020-2028”. Poate doar când mandatul de primar va fi de 8 ani, dar măcar e optimist că el ar câștiga 2 mandate în condițiile în care nu l-a câștigat nici măcar pe primul. 

De asemenea, Radu Mihaiu s-a mai făcut de râs și când a scris pe Facebook că Neculai Onțanu a avut 2 mandate de primar. În realitate, Onțanu a condus 16 ani Sectorul 2, adică a avut 4 mandate. Mai jos dovada foto cu greșeala lui Radu Mihaiu. Deci Radu Mihaiu cunoaște atât de bine Bucureștiul încât habar nu are câte mandate a fost la conducere Neculai Onțanu, primarul cu cele mai multe mandate din capitală.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *