Skip to content
Politică

FOTO Noua echipă a publicaţiei Charlie Hebdo a sosit la sediu. Cum au fost întâmpinaţi

Jurnaliştii care vor forma noua echipă a publicaţiei Charlie Hebdo au venit la sediul Libération, pe jos, escortaţi de Poliţie.

La intrare au fost primiţi de colegi care i-au îmbrăţişat. Totodată, un bărbat i-a întâmpinat cu o pancartă pe care scria: „Sunt apolitic. Sunt ateu. Sunt musulman. Sunt evreu. Sunt catolic. Sunt francez. Sunt un cetăţean al luimii. Sunt ceea ce sunt. Sunt Charlie. Sunt forţele de ordine. Forţa fie cu voi”.

Ziariştii care vor forma noua echipa redacţională a publicaţiei satirice Charlie Hebdo vor lucra începând de vineri.

Patrick Pelloux, editorialist al publicaţiei franceze Charlie Hebdo, a anunţat, joi, că o nouă ediţie a publicaţiei satirice va apărea miercurea viitoare, informează AFP.

„Vom continua, am decis că săptămânalul va fi publicat şi săptămâna viitoare. Suntem cu toţii de acord”, a declarat editorialistul Patrick Pelloux.

Echipa care a rămas la Charlie Hebdo s-a reunit joi, în jurul prânzului, pentru a discuta despre viitorul publicaţiei, a explicat pentru AFP Gerard Biard, redactor-şef al săptămânalului, informează Gândul.

isabelle-hanne

1

erwin-cario

Sursă foto Twitter.

2 comentarii la “FOTO Noua echipă a publicaţiei Charlie Hebdo a sosit la sediu. Cum au fost întâmpinaţi

  1. DA, NU SUNTETI IN RAZBOI CU RELIGIA ,DAR BAJOCORITI ALTE RELIGI , NU CRED CA VAR CONVENI DACA ISUS CHRISTOS AR DEVENI CARICATURA , NIMENI NU TREBUIE SA FACA CARICATURI CU CEVA IN CARE OAMENII CRED , POATE ACUMA VA-TI INVATAT LECTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *