Skip to content
Politică

FOTO „Nu ai habar de capul tău!” Scandal cu acuzații dure în USR Prahova. Totul s-a întâmplat pe Facebook

Inquam Photos / Octav Ganea

Criza apei calde din Ploiești s-a transformat într-un scandal care a devenit public în USR Prahova. Aseară, în  timpul ședinței Consiliului Județean Prahova, consilierul USR Mihai Neagu i-a solicitat demisia președintelui Iulian Dumitrescu, potrivit jurnaliștilor de la observatorulph.ro

Joi dimineață, colegul său de partid, Cristian Apostol, l-a criticat pe Neagu și l-a acuzat pe Facebook că, ”în afară de jigniri și multă bădărănie nu face nimic pentru județul Prahova”. Replica lui Neagu a venit imediat: ”Cristi, nu am ce discuții să port cu tine. Drum bun către familia PNL!”.

Postarea prin care Cristian Apostol (USR) l-a criticat pe consilierul Mihai Neagu (USR):

Cand joaca politica este mai importanta decat ploiestenii!

Ma aflu in concediu dar sunt conectat la problemele reale din Ploiesti. La fel de bine, incerc sa particip si la sedintele extraordinare ale CJ Prahova si sa discut cu oamenii din conducere si aparatul propriu solutii pentru rezolvarea problemei apei calde din Ploiesti.

Pe masura ce evenimentele se precipita, vad tot felul de personaje si politicieni de carton, care vor sa creasca politic pe spatele suferintei ploiestenilor. Nu, nu este cazul, nu se poate merge asa mai departe. Un astfel de caz am vazut ieri – consilierul judetean – Mihai Neagu, care din pacate face parte din partidul pe care il reprezint, care fara a avea mandat din partea filialei judetene, care fara sa discute in grupul de consilieri judeteni, care fara sa instiinteze liderul de grup, a anuntat cu de la sine putere ca in numele USR ii cere demisia presedintelui CJ Prahova.

Din pacate, acest consilier este acelasi care la inceputul anului a fost foarte aproape sa-si piarda mandatul de consilier judetean pentru absente repetate, este cel care nu se mai prezinta fizic de foarte multa vreme la sedinte, este cel care in afara de jigniri si multa badaranie nu face nimic pentru judetul Prahova. Scuze, face ceva, SCANDAL! Fara solutii, fara sa cunoasca in detaliu problemele discutate, doar cu un tupeu fantastic si o joaca dea politica, totul pe spatele prahovenilor.

Lucrurile sunt complicate in ceea ce priveste termia la Ploiesti, iar pozitiile acuzatoare ale consilierului Neagu si mai nou ale fostului presedinte al CJ Prahova, Bogdan Toader, nu ajuta cu nimic. Cei doi incearca sa castige capital politic, dar fara a avea solutii, mai grav fiind gestul fostului presedinte care in deplina cunostiinta a situatiei, se face ca nu stie de unde a pornit totul. Ii spun eu aici, de la celebrul act aditional 4, semnat de domnia sa cu fostul operator in 2019, cel cu iz penal, cel prin care a semnat asumarea investitiilor si modernizarilor fostului operator in CET Brazi. Se vede acum ce investitii a facut!

Concluzie : Pozitia consilierului Neagu, nu reprezinta pozitia oficiala a consilierilor judeteni USR Prahova.

Replica lui Neagu pentru Apostol a venit sub forma unui comentariu:

Am fost eu aproape să-mi pierd mandatul?  Asta înseamnă să nu ai habar de capul tău. Mandatul nu se pierde atunci când nu participi din 5 în 5 minute la ședințele convocate de stăpânul tău politic oricât ai încerca să prostești lumea.

Mandatul se pierde când absentezi la ședințele ordinare iar eu am 0 absențe. Citește bine, știu că ți-e greu, ZERO absențe.

Mai departe, sigur că nu mă consult cu liderul de grup. E cu un picior în barca PNL Prahova, execută doar ordinele PNL Prahova, merge chiar la ședințe pe la PNL Prahova, istoricul familiei am aflat recent că se leagă de PNL Prahova, etc.

Ce consultări să am cu oameni care 2 ani de zile n-au suflat un cuvânt în fața lui Iulian Dumitrescu?

Nu, Cristi, nu am ce discuții să port cu tine. Drum bun către familia PNL. Eu am avut mandatul filialei USR Prahova, nu al consilierilor județeni.

Restul e praf în ochi pe care-l arunci doar că ți l-am supărat pe șef.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *