Skip to content
Politică

FOTO „Nu avem locuri de muncă și gândul la ziua de mâine ne îmbolnăvește!” Val de reacții dure după ce Iohannis a anunțat că economia își revine

Klaus Iohannis Inquam Photos / Octav Ganea

Lucrurile nu arată deloc bine pentru liberali. Cu doar 3 săptămâni înainte de alegerilor parlamentare, cresc alarmant nemulțumirile românilor la adresa președintelui Klaus Iohannis și a Guvernului Orban. Vineri, într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, președintele Klaus Iohannis a anunțat că economia românească începe să-și revină, iar măsurile luate de Executivul Orban „au fost juste și au reușit să evităm o recesiune tehnică”, iar mesajul nu a fost deloc bine primit de către internauți.

Postarea șefului de la Cotroceni a stârnit rapid reacții acide din partea internauților, care acuză, printre altele că președintele face doar declarații politicianiste care nu au nicio legătură cu realitatea în care trăiesc românii. „ Dl Președinte, la noi au crescut doar datoriile! Uitați-vă, vă rog, mai atent spre poporul pe care îl conduceți. Nu avem locuri de muncă și gândul la ziua de mâine ne îmbolnăvește, și nu de covid. Suntem datori vânduți, creșterea de 5% nu se regăsește și la noi”, este mesajul cel mai apreciat postat de un român la postarea președintelui.

Vă prezentăm și noi mai jos o parte din comentariile utilizatorilor:


Pandemia de coronavirus a cauzat o imensă criză pe piața locurilor de muncă. Sute de mii de români au rămas fără job-uri, mai ales în industria HoReCa, segmentul cel mai grav afectat în această perioadă. Din ospătari, barmani sau organizatori de evenimente, ajung să muncească în saloane de coafură, în curierat, ori își adaptează munca mediului online.

Totuși, la nivel național, rata șomajului este de 5% și se menține printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană.

 

1 comentariu la “FOTO „Nu avem locuri de muncă și gândul la ziua de mâine ne îmbolnăvește!” Val de reacții dure după ce Iohannis a anunțat că economia își revine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *