Skip to content
Galați Știri locale

FOTO. O garsonieră liliputană din Galaţi, scoasă la vânzare. Este şi mai mică decât garsoniera de la Cluj de doar 11 metri pătraţi

Facebook/Classic Imobiliare Galaţi

Pe piaţa imobiliară din oraşul de la malul Dunării a fost scoasă la vânzare o garsonieră de doar 10,25 de metri pătraţi. Minuscula locuinţă are aer condiţionat şi se vinde nemobilată, preţul fiind de 11.000 de euro.

Săptămâni în şir reţelele sociale din România au fost pline cu imaginile din garsoniera de 11 metri pătraţi din Cluj, iar internetul a abundat de glume şi ironii pe seama ei. Ei bine, la Galaţi a fost scoasă la vânzare o garsonieră şi mai mică decât cea de la Cluj.

„DE VÂNZARE!!! Garsonieră cu grup sanitar din construcţie, amplasată la et 2/4 spre est; Cartier Micro 19- zona bulevardul Otelarilor- Lidl market; intabulată – suprafaţă totală 10.25 metri pătraţi; garsoniera este dotată cu instalaţie de aer condiţionat (aer rece/ cald), are contract individual la apă şi electricitate; se vinde nemobilată; preţ 11.000 de euro; acesta include toate taxele aferente tranzacţionării (fără alte taxe suplimentare)!”, se arată în anunţul de vânzare de pe un site de imobiliare din Galaţi.

Aceasta este deci şi mai mică decât celebra garsonieră de 11 metri pătraţi, din Cluj-Napoca, scoasă la vânzare. Acesta a devenit, în scurt timp, una din cele mai cunoscute garsoniere din România datorită sutelor de glume şi meme-uri postate pe reţelele sociale, după ce locuinţa fusese iniţial scoasă la închiriere.

„Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situata pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport in comun. Ideala pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, se arata pe o platformă de anunţuri imobiliare.

Preţul cerut este de 37.499 de euro, adică 3.409 euro pe metru pătrat, preţ la care se pot cumpăra cele mai luxoase apartamente mobilate şi utilate din Cluj-Napoca. Garsoniera este la etajul 4 din 4.

În circa două ore, garsoniera s-a închiriat cu 180 de euro. Profitând de momentul prielnic, proprietarul s-a gândit apoi să vândă garsoniera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *