Skip to content
Politică

FOTO Pagina de Facebook a președintelui Iohannis, luată cu asalt. Ce mesaj a fost distribuit masiv

Inquam Photos/George Calin

Pagina oficială de Facebook a președintelui Klaus Iohannis a fost luată cu asalt de internauți, în ultimele 24 ore. Scandalul provocat de dezvăluirile Recorder în cazul lui Ovidiu Ianculescu, un inginer care a ocupat funcția de director la Apele Mureș, în urma unui concurs, dar care a fost demis politic, odată cu venirea la puterea a PNL, nu a trecut neobservat de români.

Imediat după ce miercuri seara, Klaus Iohannis a spus că nu cunoaște situația și se va documenta, utilizatorii i-au lăsat zeci de link-uri în comentarii, cu investigația Recorder:

Amintim că publicația Recorder a scris despre Ovidiu Ianculescu, un inginer care a ocupat funcția de director la Apele Mureș, în urma unui concurs, dar care a fost demis politic, odată cu venirea la puterea a PNL.

„La începutul acestui an, după ce conducerea Apelor Române a fost preluată de liberalul Ervin Molnar, Ianculescu s-a trezit cu trimișii acestuia în birou: i s-a pus în față o coală albă și i s-a cerut să-și dea demisia pentru că postul său era promis unui membru PNL. Ovidiu Ianculescu s-a consultat cu colegii mai bătrâni și cu un avocat, dar toți i-au spus același lucru: «Copile, astea sunt vremurile. Nu te pune cu partidul aflat la putere, că te va face praf». Așa că și-a dat demisia”, a scris Recorder. Inculescu nu a putut accepta situația ca atare, motiv pentru care a transmis o petiție Administrației Prezidențiale în care a arătat că nu este singurul care a pățit acest lucru.

Petiția trimisă președintelui a fost trimisă, însă, la Ministerul Mediului, adică fix la instituția care l-a demis pe Ovidiu Ianculescu de la conducerea Apelor Române Mureș. Ieri, în cadrul conferinței de presă, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat de ce a trimis petiția inginerului care ar fi fost demis politic de PNL chiar la instituția care a girat acest lucru. Unicul răspuns al președintelui Klaus Iohannis a fost: „După ce mă documentez, o să vă răspund”.

Tânărul Ianculescu este finul unui PSD-ist, acuzat de luare de mită

Bogdan Stoica, blogger și fost editorialist PSnews a criticat într-o postare pe Facebook, răspândirea în spaţiul public, fără a verifica informaţiile, a articolului care îl are ca protagonist pe un tânărul Ianculescu. Stoica dezvăluie că tânărul în cauză este finul unui PSD-ist, acuzat de luare de mită, şi că ajunsese pe postul de la Apele Române fără concurs.

Dacă ai dat share la chestia aia cu tânărul superb de competent de la Apele Române, dat afară ca să fie pus pe post un liberal dobitoc, fără să te intereseze că superbul era finul unui pesedist aflat prin tribunale pentru luare de mită, și că însuși pesedistul l-a pus pe post fără concurs, că așa a vrut mușchiul lui, că în timpul mandatulului s-au dat niște lucrări la niște firme legate de partidului nașului…. te felicit.

Faptul că îți însușești orbește orice scrie #recorder, fără să verifici informația, fără să-ți pui întrebări, fără o sinapsă-două, te duce chiar lângă baba aia care face tot ce-i zice preotul, femeie despre care tu zici de obicei că e nuștiucum. Ce faci tu acum este marea reconciliere națională între generații. Sigur, baba e un pic peste tine, pentru că în fișa postului ei chiar scrie negru pe alb „crede și nu cerceta”, pe când la tine se presupune că ai o gândire deloc vegetativă”, a scris Bogdan Stoica pe pagina sa de Facebook.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *