Skip to content
Politică

FOTO Parcul Herăstrău, lăsat pradă gunoaielor de funcționărimea USR-istă din administrația Capitalei

Facebook/Clotilde Armand

Parcul Herăstrău din Sectorul 1 al Capitalei, cel mai mare din România, a fost invadat de munți de gunoaie. Contractul dintre Compania Municipală pentru Parcuri și Grădini, instituție aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului București care administrează parcul, și Compania Romprest a expirat, motiv pentru care firma de salubritate a venit și și-a strâns benele în care erau depozitate deșeurile. Gunoiul a rămas, bineînțeles, pe jos în parc.

Obligația de salubrizare a Parcului Herăstrău revine Companiei Municipale de Parcuri, potrivit contractului de delegare semnat de directorul general, Alina Drăghiciu, numită în funcție de USR, și de primarul Capitalei, Nicușor Dan, susțin sursele PS News.

" "
" "

Sesizată în acest caz, Garda de Mediu, condusă și ea de un USR-ist, Octavian Berceanu, nu și-a amendat colega de partid de la Compania de Parcuri și Grădini, ci a sancționat firma de salubritate Romprest, deși, subliniază sursele citate, obligația de a strânge gunoiul revenea companiei municipale.

În concluzie, USR-iștii rămân cu funcțiile, Romprest cu amenda, iar bucureștenii cu gunoiul din parc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *