Skip to content
Argeș Știri locale

FOTO Piteşti: Investiţie de trei milioane de euro din bani publici făcută de mântuială

Inquam Photos / Octav Ganea

La mai puţin de două luni de la reabilitarea Pieţei Primăriei Piteşti cu trei milioane de euro din bani publici, au apărut deja mai multe crăpături lungi de câţiva metri. Constructorul trebuie să remedieze problemele în maximum o săptămână, potrivit adevarul.

Reabilitarea Pieţei Primăriei Piteşti a fost finalizată pe 12 martie, aceasta incluzând şi construirea celui mai scump WC public din România, ce a costat 400.000 de euro. Numai că în mai puţin de două luni au apărut şi primele probleme, în Piaţă apărând mai multe crăpături foarte vizibile şi lungi de câţiva metri, fapt ce a stârnit nemulţumirea multor cetăţeni. Sute de oameni au trimis mesaje de nemulţumire pe reţelele de socializare în doar câteva ore legat de modul superficial în care a fost reabilitată Piaţa Primăriei Piteşti. Am solicitat şi un punct de vedere de la Primăria Piteşti privind problemele apărute. „Referitor la defectele de execuţie constatate, în ultima perioadă, la obiectul de investiţii „Reabilitare Piaţa Primăriei”, s-a înaintat constructorului pe data de 4 mai o notificare prin care i-au fost aduse la cunoştinţă deficienţele constatate şi i s-a înaintat termenul de remediere de şapte zile, adică până pe data de 11 mai. Oricare alte deficienţe constatate în următorii 4 ani vor fi, de asemenea, remediate pe cheltuiala exclusivă a constructorului, în conformitate cu prevederile din contractul de execuţie a lucrării”,  au declarat reprezentanţii Primăriei Piteşti.

Este cea de-a doua intervenţie majoră efectuată în zonă în ultimii 13 ani, o investiţie de peste 14 milioane de lei, realizată după ce precedenţii primari au pompat aici sume uriaşe. Ultima reabilitare a Pieţei Primăriei Piteşti a fost realizată în mai 2008. Iniţiativa noii reabilitări a Pieţei, inclusiv realizarea unui WC public la costuri exorbitante, i-a aparţinut fostului primar Cornel Ionică (PSD).

Facebook/ Pitesti, oraşul meu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *