Skip to content
Politică

FOTO Politică dâmbovițeană cu susținere interlopă. Cum s-au infiltrat duduienii în PNL sector 4

Facebook

Pe eșichierul politic bucureștean a apărut, pe ultima sută de metri, un nou susținător USR-PNL. Se pare că USR, care este disperat să intre la guvernare cu drepturi depline, recurge la măsuri machiavelice. Așa că a făcut ce a făcut și și-a convins partenerul politic să aducă în echipa de guvernare membri ai clanului Duduienilor.

Speră, astfel, că având puterea interlopă de partea sa, pura și ingenua avocată Simona Spătaru, luptătoare vajnică a dreptății și corectitudinii, candidata susținută de USR-PNL la Primăria sectorului 4 va avea o minimă șansă la alegerile din 27 septembrie.

Bomba care a explodat de curând a fost numirea lui Silviu Mototolea, vărul soției lui Emi Pian, interlopul asasinat de curând, în consiliul de administrație al Romfilatelia.

Romfilatelia este o filială a Companiei Naționale Poșta Română. Partidul, la presiunile puternice ale partenerilor USR-iști, care l-au dorit pe Mototolea în boardul Romfilatelia, ca recompensă a susținerii în campania electorală, a făcut numirea, însă curând, și-a dat seama de capcana în care a căzut.

Realizând grozăvia cooptării unui asemenea personaj în rândurile sale și pericolul pentru liberali, Silviu Mototolea a fost îndepărtat din CA-ul Romfilatelia. Rămâne întrebarea: ce vor oferi clanului Duduianu pentru a beneficia de promisiunea miilor de voturi pentru USR-PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *