Skip to content
Societate

FOTO Primele imagini din apartamentul din Onești în care au fost uciși cei doi bărbați

Primele imagini din apartamentul unde bărbatul de 68 de ani i-a înjunghiat mortal pe cei doi electricieni, potrivit digi24. Ancheta a stabilit până acum că cele două victime erau legate, imobilizate cu mâinile la spate și au fost practic fără apărare în fața loviturilor de cuțit.

Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani care i-a ucis pe muncitorii pe care îi ținuse ostatici, avea patru condamnări penale pentru furt, pentru vătămare corporală și pentru conducere sub influența alcoolului și drogurilor. Însă polițiștii din Bacău nu au crezut că el va deveni violent și că va pune în practică amenințarea că-i va ucide pe cei doi bărbați.

Negociatorul care a discutat 3 ore cu agresorul spune că situația a scăpat de sub control atunci când unul dintre ostatici a încercat să se elibereze și l-a lovit pe bărbat. IGPR a deschis o anchetă, să afle ce a mers atât de rău în intervenția de la Onești și de ce nu au putut fi salvați ostaticii. În acest timp, agresorul este la spital, intubat, iar soția sa, care l-a susținut și ajutat cu informații, a fost arestată preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *