FOTO Primele nemulțumiri de la Guvern pentru Autostrada Bucureștiului după o inspecție neanunțată

Autostrada Bucurestiului
Sursa foto: captură video YouTube/ Alberto Costea Infrastructura Romania

Deși se observă o ușoară îmbunătățire a mobilizării antreprenorului în șantier, ritmul lucrărilor la Autostrada Bucureștiului încă nu este pe un trend ascendent in toate zonele șantierului Sud-Lotul 3, transmite secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionel Scrioșteanu, după o vizită neanunțată.

„Cum am mai spus, încă este posibil ca acest lot să fie finalizat în acest an, doar dacă antreprenorul își va respecta angajamentele luate și va suplimenta toate resursele alocate, în așa fel încât să se intre într-un ritm de lucru accelerat”, afirmă acesta.

Anterior a fost relatat că Umbrărescu, care lucrează însă la alte secțiuni, și-a chemat muncitorii de Ziua Națională să lucreze, în continuare, pe șantierul Lotului 4 Nord al Autostrăzii Bucureștiului. Mișcarea a fost repetată inclusiv de Ziua Unirii, pe 24 ianuarie. Anterior a fost relatat că și pe șantierul Lotului 1 Sud al Autostrăzii Bucureștiului, între DN4 și DN5, se lucrează intens pentru a permite, așa cum antreprenorul și-a asumat, darea în trafic împreună cu Lotul 2 Sud a acestui tronson. Se va circula cel puțin între DN5 și DN6 la nivel de autostradă, fără a se mai tranzita actuala Centură a Capitalei, iar constructorul depune toate eforturile pentru deschiderea circulației până la intersecția cu DN4 Șoseaua Olteniței.

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL