Skip to content
Educație Societate

FOTO Scandal la Școala 195 din Capitală: deși unitatea a intrat în scenariul roșu, o profesoară instigă la nerespectarea regulilor de protecție sanitară

Inquam Photos / George Calin

Școala nr. 195, cea mai mare școală din București, intră în scenariul roșu, începând de astăzi. La unitatea de învățământ sunt înscriși peste 2500 de elevi.

Potrivit informațiilor obținute de PS News, părinții au fost anunțați, joi seara, că unitatea de învățământ își va continua cursurile exclusiv online. Motivul este confirmarea a trei cazuri de COVID-19 în rândul elevilor din școală. Imediat după acesta anunț, pe grupul de Facebook al școlii o profesoară a început să instige la nerespectarea regulilor de protecție sanitară:

Școala Gimnazială nr. 195 este situată în sectorul 3 al Capitalei (cartierul Titan) și funcționează în trei corpuri de clădire moderne. Primul corp a fost înființat in 1967, iar ca urmare a creșterii populației școlare, peste 1200 elevi , în anul 1979 s-a dat în funcțiune al doilea corp de clădire. În anul 2014 a fost dat în folosință și al treilea corp de clădire, în cadrul programului de modernizare “Școli ca în Germania” al Primariei Sectorului 3. Școala este partener oficial UNESCO și are certificare de Școala Europeană, având peste 2500 de elevi, peste 100 de cadre didactice și dotări dintre cele mai moderne.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *