Skip to content
Politică

FOTO Șeful Poștei Române, Valentin Ștefan, recunoaște că este susținut în funcție de premierul Cîțu și de șeful PNL Sector 4

Lupta din interiorul PNL pentru șefia partidului se ascute pe zi ce trece. Pe măsură ce filialele își aleg conducerile, se conturează și cele două tabere.

La Cluj, de exemplu, în ”echipa câștigătoare” a lui Cîțu îl vedem pe proaspătul șef al Poștei Române, Valentin Ștefan, care îl reprezintă acolo pe Sebastian Burduja, șeful filialei PNL Sector 1, și care recunoaște, astfel, cine îl susține în postul generos de la stat. Tot în echipa lui Cîțu este și trădătorul Pavel Popescu, șeful PNL Sector 4, cel care spunea, în decembrie anul trecut, despre Ludovic Orban: ”mai rar am întâlnit un politician mai abil, mai onest, mai calculat, mai perseverent, mai răbdător, mai empatic, mai înțelept, mai umil și mai iertător ca Ludovic Orban și sunt ferm convins că în sufletul lui, fiecare coleg poate spune cu sinceritate acest lucru”.

O suspiciune, însă, apare în legătură cu procîțiștii prezenți la Cluj. În postarea de pe contul său, de duminică, 18 iulie, în plină euforie a evenimentelor de la Cluj, candidatul la președinția PNL, Florin Cîțu, mulțumește și enumeră (la ora 21:10) susținătorii de până acum. Printre ei, Valentin Ștefan. Câteva minute mai târziu, la ora 22:56 postarea este modificată și printre susținătorii lui Cîțu apare și Sebastian Burduja. Iar luni dimineață, în ultima modificare a postării de duminică, este ștearsă toată lista!

Până la urmă, cine îl susține pe Cîțu? De ce a fost ștearsă lista? Câți de pe listă nu sunt susținători reali ai premierului Cîțu? Cumva unii dintre aceștia au fost deranjați că și-au văzut numele pe această listă a trădării?

Pe de altă parte, în spațiul public a apărut un document din care reiese că premierul Cîțu ar putea fi bănuit că folosește resursele bugetare ale statului pentru a-și susține campania electorală! PSD a solicitat deja anchetă iar noi îi întrebăm public pe membrii PNL, care dețin funcții în instituțiile statului sau în companii de stat și îl însoțesc pe premier la evenimentele de alegere a staffului filialelor, ce resurse folosesc: mașini, combustibil, resurse umane.

2 comentarii la “FOTO Șeful Poștei Române, Valentin Ștefan, recunoaște că este susținut în funcție de premierul Cîțu și de șeful PNL Sector 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *