FOTO VIDEO Show ieftin marca AUR la Parlament. Partidul și-a mutat audiențele în curte

Foto PS News, audiente AUR

Show ieftin marca AUR la Parlament. Audiențele AUR din fața Parlamentului s-au realizat astăzi sub o ploaie torențială, cu trei doamne, dintre care două păreau a nu ști de ce sunt acolo. Cel puțin, când le-am întrebat, m-au privit lung. Probabil au intrat în curtea Parlamentului fiindcă au văzut mese cu fețe albe și scaune, toate pregătite, cumva,  ca pentru un picnic. Doar că ploaia și intențiile AUR le-au dat peste cap, imaginația, și păreau a regreta gestul, omenesc, până la urmă, de a participa la o fiesta.

 

Foto PS News

De sub o umbrelă generoasă, neagră, de parlamentar AUR, se auzea o voce sfătoasă în dialogul cu cea de-a treia doamna care povestea ceva despre un cadastru.

În partea stânga a imaginii, puteți vedea cameramanii AUR care, în live-urile obișnuite de pe canalele de socializare, vor demonstra o dată în plus, în stilul reality show „cui îi pasă în țara asta,de cetățeni”. Chiar și atunci când plouă.

 

Din păcate, dialogul s-a încheiat rapid deoarece în jurul orei 13h00 a început o răpăială în urmă căreia a luat-o care pe unde a apucat.

Concluzia: încă o zi în care AUR a marcat un „succes” al audiențelor cu publicul larg. Bun, aproape larg…mă rog, lărguț: trei doamne cu o singură umbrelă.

Reamintim că membrii AUR nu vor mai avea voie ca în următoarea perioadă să introducă invitați în Palatul Parlamentului, după ce deputații și senatorii partidului au invadat, miercuri, sălile de grupuri politice, a anunțat joi președintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis. „Numele celor care au intrat ieri în clădire şi au venit să protesteze se vor regăsi pe un tabel cu persoane interzise la accesul în clădirea Palatului Parlamentului”, a mai adăugat el.

„Tocmai am luat o decizie în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor. Ţin să menţionez că sancţiunile au fost luate în unanimitate. Niciun vot împotrivă. Ieri practic în scandalul grupului AUR la Parlament au participat deputaţi şi senatori ai AUR, au participat angajaţi ai Camerei Deputaţilor, chiar dacă sunt arondaţi grupului AUR sau al comisiilor pe care le conduc cei de la AUR, dar şi invitaţi de grupul AUR, în jur de 100. Aşa au ajuns să fie aproape 250 sau 150 în sălile de grup. Este fără precedent ceea ce s-a întâmplat ieri în cei 33 de ani de democraţie şi sancţiunile se văd astăzi. S-a suspendat dreptul celor de la AUR de a introduce în clădire invitaţi pe o perioadă până finalizăm această anchetă şi până vom stabili cine sunt cei vinovaţi şi cum reglementăm intrarea în clădire, pentru că ne putem trezi că mâine aduc 1.000 de oameni în clădire şi fac revoluţie. De aceea s-a suspendat dreptul grupului AUR, a membrului Biroului permanent din partea AUR de a introduce în clădire persoane, altele decât parlamentari şi angajaţi. Se vor face reclamaţii pentru toţi deputaţii şi senatorii AUR care au protestat şi au invadat sălile de grupuri politice”, a declarat Alfred Simonis, joi la Parlament, potrivit News.ro.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: