Skip to content
Politică

FOTO Silviu Mănăstire ironizează ”reforma în Educație” promisă de USRPLUS: E amuzant când pluseriștii reformează Educația trăgându-se în poza cu Dăncilă

Jurnalistul Silviu Mănăstire a ironizat, pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, planul de reformă în educație propus de USRPLUS, considerând că Barna&comp. ”inventează pe hârtie reforme în educație și sănătate, fără să aibă vreo competență sau calificare”.

”Mereu fericit, zâmbăreț, indiferent de conjunctură sau situație, Dan Barna & Comp. reprezintă cea mai grețoasă formă de populism politic. Promite orice, se agață de orice dramă cu morbiditate ridicată (meteahnă deprinsă după Colectiv) inventează pe hârtie reforme în educație și sănătate fără să aibă vreo competență sau calificare.

Vlad Voiculescu/ specialistul plusere pe sănătate este, teoretic, finanțist/bancher; Barna ar fi jurist, la fel de teoretic, dar predă cursuri de antreprenoriat sau trăgea proiecte europene pe zona socială, fiind oficial consultant; Ghinea practic fusese jurnalist/ publicist, dar manageria/administra bani europeni (chiar din postura de ministru).

Și exemplele pot continua… Stelian Ion, avocatul “de succes”, fără clienți, dar care lucra pentru instituții publice sau Mazăre, pentru că, nu-i așa, orice pluserist bine pregătit trăiește din bani publici!

Mai amuzant este când pluseriștii reformează educația trăgându-se în poza cu VV Dăncilă”, scrie Silviu Mănăstire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *