Skip to content
Magazin

FOTO Simona Halep, nuntă cu Toni Iuruc. Primele imagini de la ceremonia celor doi

gsp.ro

UPDATE.

Fostul lider WTA Simona Halep s-a căsătorit civil, miercuri, cu omul de afaceri Toni Iuruc. Simona Halep a fost îmbrăcată într-o roche crem şi a avut părul strâns. La eveniment au fost printre alţii Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Florin Răducioiu.

Naşul de cununie al cuplulului a fost Dani Caramihai, unul dintre patronii clubului Fratelli, unde va avea loc petrecerea, la care participă 300 de persoane şi care se va încheia la ora 02.00.

Este ziua cea mare pentru Simona Halep. Aceasta se căsătorește miercuri cu milionarul Toni Iuruc, într-un club din stațiunea Mamaia. Ceremonia va avea loc pe plajă. Mirii au sosit la locație în jurul orei 16:30, odată cu o parte din invitați, printre care și Ilie Năstase, Gică Popescu și Gică Hagi.

A sosit ziua cea mare pentru Simona Halep! Tenismena va spune DA în fața ofițerului de stare civilă.

Halep se căsătorește cu milionarul Toni Iuruc. Evenimentul se va desfășura într-o locaţie de lux din nordul stațiunii Mamaia, care aparține chiar nașului celor doi.

Invitații au început să sosească, începând cu ora 16:00. Printre aceștia, fostul tenismen, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul din Constanța, Vergil Chițac.

Nașul Simonei Halep este putred de bogat. A construit un imperiu de milioane de euro

Simona Halep se căsătorește astăzi cu milionarul Toni Iuruc, într-un club din stațiunea Mamaia, după o ceremonie fastuoasă care va avea loc pe plajă. Cel puțin 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile.

În jurul orei 16.00 au început să apară primii invitați printre care fratele jucătoarei, Nicolae, alături de soție și de cei doi copii, Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, fostul tenismen, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul din Constanța, Vergil Chițac.

Meniul de nuntă este bazat pe fructe de mare, pește, friptură de vită și delicatese de rață, dar nu vor lipsi nici tradiționalele plăcinte machedonești. Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o poveste de dragoste de doi ani, însă afaceristul a cerut-o de soție în această vară.
Cine sunt nașii Simonei Halep și a lui Toni Iuruc

A venit apoi firească alegerea nașilor. Nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc sunt Dani Caramihai și soția acestuia. Dani Caramihai este cofondator şi director general al clubului din Constanța unde Simona Halep și Toni Iuruc vor avea petrecerea de cununie, scrie Viva.ro.

Nașul Simonei Halep este cunoscut și drept „Regele Nopţilor Albe’ sau unul dintre cei patru Fratelli. Acesta a reușit să construiască un imperiu care îi rotunjeşte veniturile anuale cu circa 10 milioane de euro. Cei patru, mai exact fraţii Liviu şi Mihai Popescu, Dani Caramihai şi Nicu Mărgeanu, au înfiinţat businessul cu o investiţie iniţială de 170.000 de euro.

Într-un interviu din 2016, pentru life.ro. Dani Caramihai a vorbit despre calitățile pe care un antreprenor trebuie să le aibă pentru a deschide un club:

„În primul rând, să nu fii fricos, asta ca să nu spun că trebuie să ai curaj. E un business care are multă adrenalină de toate felurile. Tentaţii mari, stârneşte multe invidii, gelozii. E un business asumat. Dar l-am simţit dintotdeauna. Ţin minte că la 20 de ani am văzut filmul Coctail cu Tom Cruise.

Şi ţin minte că le-am spus unor veri de-ai mei: la 30 de ani vreau să am şi eu un bar din ăsta. De afacerea asta trebuie să te ţii şi să-ţi placă. În momentul în care eşti tentat doar de bani, faci greşeli. Pentru că aici trebuie să ai o doză de tolarenţă foarte mare, să înţelegi lucruri mai mult decât le înţelegi într-un alt business, indiferent de client, pentru că avem şi clienţi corporate pe lângă clienţii de club obişnuiţi. Şi trebuie să te asiguri că experienţa pe care o primeşte clientul marţea trebuie să aibă aceeaşi calitate ca cea pe care o primeşte sâmbăta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *