Skip to content
Sport

FOTO Simona Halep, surprinsă la clubul din Mamaia unde va avea loc nunta cu milionarul Toni Iuruc

Mai sunt doar 24 de ore până la nunta anului. Mâine, Simona Halep se căsătorește cu milionarul Toni Iuruc. Evenimentul se va desfășura într-o locație de lux din Mamaia. Simona Halep a fost surprinsă de reporterul Antena 3 Cristi Popovici la intrarea în clubul din nordul stațiunii Mamaia care va fi transformat în sală de evenimente pentru nunta sportivei.

Îmbrăcată casual, tenismena părea relaxată. Potrivit surselor Antena 3, cununia civilă va fi organizată pe malul mării.

La intrarea în sala de evenimente fost montat un tunel prin care vor trece invitații la sosire.

Simona Halep le-a cerut organizatorilor discreție totală. Aceștia nu au voie să comunice informații despre meniuni sau invitați. Tatăl sportivei a transmis că nu va fi o nuntă mare, ci vor veni doar prietenii apropiați și rudele.

Printre oaspeții care au confirmat prezența se numără și Ilie Năstase, care a sosit pe litoral încă de ieri, alături de soția sa. Ion Țiriac și Gică Hagi sunt alte nume importante care vor fi prezente la eveniment.

Invitaților li s-a transmis că nu trebuie să vină cu tradiționalul plic. Un buchet de flori sau un cadou simbolic este suficient. Nunta religioasă este programată anul viitor la București.

Luna de miere a cuplului va fi scurtă. Peste trei săptămâni, Simona Halep va fi prezentă la turneul de la Indian Wells, iar spre sfârșitul lunii octombrie a confirmat participarea la Transilvania Open.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *