Skip to content
Sport

FOTO Soția lui Alvaro Morata, reacție dură după ce familia sa, inclusiv cei trei copii, au primit din nou amenințări și jigniri

digisport

Alvaro Morata (28 de ani) a fost și înger și demon pentru Spania în semifinala EURO 2020, cu Italia. Prestația atacantului a atras noi amenințări și mesaje jignitoare, fapt ce a scos-o din minți pe soția sa, Alice Campello.

Introdus pe parcursul reprizei secunde, Morata a înscris golul care a trimis meciul în prelungiri, însă a ratat un penalty la loteria loviturilor de departajare și ”a pus umărul” la eliminarea Spaniei. Astfel, după ce la începutul EURO 2020, fotbalistul a primit mesaje injurioase și amenințări cu moartea pe conturile sale personale de pe rețelele sociale, acum a venit rândul soției sale, Alice Campello. Modelul a avut o reacție dură după ce cuvintele dure au vizat și cei trei copii ai cuplului, potrivit digisport.

Alice Campello, soția lui Alvaro Morata, cere sancțiuni serioase pentru cei care i-au amenințat familia pe rețelele sociale

”Sincer, niciunul dintre aceste mesaje nu m-a făcut să sufăr. Nici măcar nu cred că este vorba despre factorul italian, ci mai degrabă de ignoranță. Însă dacă i s-ar fi întâmplat unei fete mai fragile, ar fi fost o problemă. Vorbim despre un sport al cărui menire este să unească, nu să vă dezvăluie frustrările. Sper ca în viitor să poată fi luate măsuri serioase pentru acești indivizi, pentru că e rușinos și innacceptabil”, a scris Alice Campello, pe contul său de Instagram.

Mai mult, aceasta a publicat câteva mesaje imposibil de reprodus, în care era jignită, atât ea, cât și cei trei copiii ai săi și ai lui Alvaro Morata.

Alvaro Morata a încheiat EURO 2020 cu trei goluri marcate, cu Polonia, Croația și Italia, reușite datorită cărora a devenit cel mai bun marcator al naționalei Spaniei la Campionatul European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *