Skip to content
Coronavirus

FOTO Stomatolog ieșean, cunoscut antivaccinist, a murit de Covid: El declara că vrea să se imunizeze prin boală

Inquam Photos/Alex Nicodim

Medicul stomatolog ieșean Laur Fratostiteanu, antivaccinist convins și basistul trupei „Titan”, a murit din cauza infectării cu noul coronavirus, scrie site-ul stirideiasi.ro. Anunțul a fost făcut de un apropiat al său, medicul Lucian Burlea, pe Facebook.

”Mi-a murit un prieten vechi și foarte drag. Laur Fratostiteanu, medic stomatolog și unul dintre cei mai mari bass-iști din România, înainte de ’89, chiar și după, un mare jazzman și unul dintre cei mai frumoși oameni, atât fizic, cât și caracterial, pe care i-am cunoscut în întreaga mea existență. Era frumos ca un actor și era bun, ca o rudă directă de-a lui Dumnezeu. Avea o lumină în privire și o căldură în zâmbet, cu totul și cu totul speciale. Cred că era mai mare decât mine, cu circa 3-4 ani. A fost bass-istul trupei Titan, din Iași, o trupă la vremea respectivă, avangardistă, cu intrumentiști foarte buni și care au avut un impact real puternic, pentru noi, cei care atunci iubeam muzica rock. Din nefericire, și-mi pare rău că spun asta, aici, a fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”, a scris Lucian Burlea, pe Facebook.

„Astăzi Covidul l-a răpus. Tânăr, frumos, talentat… Era conspiraționist, anti-vaccinist. Dar și medic stomatolog și un fain muzician: Laur Fratostiteanu”, a scris o amică pe Facebook. De asemenea, alți prieteni de-ai medicului au scris că acesta ar fi vrut să se imunizeze prin boală, respingând ferm vaccinarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *