Skip to content
Politică

FOTO Strategia lui Barna pentru opozanții din USR: „Ignorat gălăgia, palme peste botic la mitocănii și generozitate superioară!”

Inquam Photos / Octav Ganea

PS News a intrat în posesia unei discuții de anul trecut de pe grupul echipei Dan Barna, în care se poate vedea clar frontul pe care șeful USR îl poartă cu colegii din partid, precum și strategia pe care acesta o are pentru a-și învinge adversarii din interiorul formațiunii politice – aripa Nicușor Dan.

„Ignorat gălăgia, palme peste botic la mitocănii și generozitate superioară”

La discuția intrată în posesia PS News participă Ion Voinea, unul dintre apropiaţii lui Clotilde Armand, Claudiu Năsui, liderul USR în Bucureşti, Radu Mihail, primul candidat de pe lista partidului pentru Senat în diaspora, consilierul S 3 Liviu Mălureanu și Dan Barna, președintele formațiunii politice.

Nu cunoaștem exact contextul discuției pe care USR-iștii au avut-o, însă putem observa mesajul clar și strategia „superioară” pe care Barna o folosea pentru rivalii săi din echipa Nicușor Dan.

USR-istul Bogdan Rodeanu își anunță colegii că va avea intervenții publice la câteva publicații, menționând „Gândul, Mediafax și Epoch Times”, moment în care colegul său Liviu Mălureanu îi atrage atenția că Epoch Times „e cu ND” (n.r  Nicușor Dan). Discuția de pe WhatsApp continuă cu o „confesiune” a lui Radu Mihail, care îl anunță pe șeful partidului că „se sparge frontul” în aripa Nicușor Dan și că Stelian Ion și-ar căuta un loc în echipa lui Barna:

„M-a oprit Stelian Ion să mă întrebe dacă mai schimbăm și noi modul de lucru în BN, dacă o să putem să colaborăm. I-am spus că vom colabora cu el, dar nu văd cum am putea colabora cu Cosette Chichirău. Și a intrat în defensivă rău, că nu știe ce face ea la Iași, că nu toți sunt ca ea etc. Se sparge frontul la ei”.

Dan Barna îi răspunde, în stilul caracteristic, cu strategia pe care trebuie să o adopte cu opozanții din partid:

„Calm, neplecat pe fente, ochii pe obiective, ignorat gălăgia, palme peste botic la mitocănii și generozitate superioară. Asta e strategia noastră”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *