Skip to content
Știri locale Suceava

FOTO Suceava: Viceprimăriţa oferă scuze pentru motocicleta-premiu, dar nu renunţă la ea: Promit să fiu mai responsabilă

facebook/Teodora Munteanu

Viceprimăriţa Sucevei, Teodora Munteanu, şi-a cerut scuze că a acceptat motocicleta de la Bucovina Motorfest, eveniment finanţat de Consiliul Local cu suma de 40.000 de lei.

Viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, a scris pe contul său de Facebook că a greşit că a acceptat premiul oferit la tombola de la Bucovina Motorfest. „În febra evenimentului, la care particip de atâţia ani, nu am realizat că din toamna anului trecut, de când am fost aleasă într-o funcţie publică locală, nu mai sunt acelaşi simplu spectator.  Îmi fac mea culpa tuturor celor cărora, fără nicio intenţie, le-am adus deservicii.  Îmi cer scuze mai ales organizatorilor şi artiştilor invitaţi la Bucovina Motorfest, un festival extraordinar care sper să reziste şi să aibă succes. Sper să îmi acceptaţi scuzele şi să îmi iertaţi naivitatea gestului.  Aşa cum am anunţat deja, am făcut astăzi această donaţie către o asociaţie a cărei activitate o respect şi o apreciez. Nu doresc ca această donaţie să politizeze în vreun fel activitatea domniilor lor. Public ordinul de plată doar ca o dovadă de transparenţă, fără a urmări niciun câştig personal de imagine.  Promit să fiu mai responsabilă şi să învăţ că, odată cu funcţia publică, vin şi anumite limitări implicite ale vieţii personale”, a scris Teodora Munteanu pe contul său de Facebook. Teodora Munteanu a stârnit un mare scandal în spaţiul virtual, pentru că a câştigat şi a acceptat marele premiu, o motocicletă, la Bucovina Motorfest, eveniment finanţat de Primăria Suceava cu suma de 40.000 de lei. Proiectul de horârâre, privind finanţarea a fost aprobat de Consiliul Local Suceava şi cu votul viceprimarului Munteanu. În acest context, mulţi internauţi au arătat că este cel puţin imoral ca un organizator sau finanţator al unei loterii sau competiţii să participe şi să plece acasă cu premiul.

După izbucnirea scandalului, Teodora Munteanu a anunţat că nu renunţă la premiu, că motocicleta este second-hand şi valorează 5.000 de lei.  Ea a precizat că va dona contravaloarea sumei Asociaţiei „Salvaţi Copiii”. La câteva ore după anunţ, a publicat pe contul de Facebook ordinul de plată pentru donaţie şi contractul de vânzare-cumpărare al motocicletei, potrivit adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *