Skip to content
Politică

FOTO/ Turcescu dă lovitura. După furtuna stârnită, s-a însurat!

Robert Turcescu traieste o perioada incerta si tulbure din punct de vedere profesional, dupa ce a renuntat la talk show-ul pe care il prezenta la B1 TV.
Acesta a marturisit ca a fost ofiter sub acoperire, declaratie care a aruncat in aer peisajul media din Romania. Ei bine, in ciuda parerii generale, din punct de vedere emotional, protagonistul nostru sta pe roze. Iubeste si este iubit, dupa cum ne-a declarat astazi, in fata casei sale.

Cea care-i sta alaturi reputatului Robert Turcescu a capatat un statut deosebit. Incepand de azi, frumoasa blonda este doamna Turcescu, iar marturie, pe langa informatiile surselor noastre, stau florile pe care le tinea in mana, dar si declaratiile cu substrat ale sotului ei.

Fostul realizator tv ne-a marturisit ca iubeste si ca isi doreste un copil, iar cand a fost intrebat daca s-a casatorit, ne-a raspuns cu un zambet plin de inteles.

Ca orice om care iubeste si este iubit, imi doresc un copil, dar mai multe nu va spun pentru ca intotdeauna am fost discret in ceea ce priveste viata mea de familie„, a declarat Robert Turcescu pentru WOWbiz.ro.

wow

wow1

wow2

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *