Skip to content
Politică

FOTO Un alt membru USRPLUS încalcă măsurile anti-pandemie: Deputatul Iulian Bulai, surprins fără mască în Parlament

Inquam Photos / George Călin
" "

Din momentul în care guvernul a impus purtatul măștii în spațiile închise, între politicienii români a început o adevărată vânătoare a celor care nu respectă regulile, deși le susțin verbal. Printre cei prinși în offside se numără și Iulian Bulai, controversatul deputat de la USR PLUS. Colegul Daniel Ghiță, de la PSD este cel care l-a denunțat.

Fostul luptător din K-1 a publicat o serie de fotografii în care Bulai, în timpul unei ședințe în Parlament, avea masca trasă în jos, pe bărbie, lăsând astfel gura și nasul descoperite.

" "
" "

De asemenea, Bulai avea căștile pe urechi, iar într-o mână ținea orientat telefonul către sală. Părea că vorbește în timp ce filmează.

„(…) Am atenționat-o  de 10 ori in ședință, pe doamna Prună, ca este abuz și dublă măsură să amenințe un deputat PSD, în schimb colegii săi (de la USR) nu sunt deranjați! A refuzat. 

Iulian Bulai USR a continuat să NU își pună masca pe față. Era pe căști, făcea altceva. Ședința nu era interesantă.  Doamna Prună  a refuzat, să se adreseze deputatului  Bulai să își pună  masca! Abuz de putere, dubla măsură. Vă supără postările mele, doamna Prună? Cele cu Năsui? (…)”, a notat Ghiță pe pagina sa de Facebook.

Iulian Bulai a fost surprins fără mască la scurt timp după ce colegul său de partid, ministrul Vlad Voiculescu a procedat la fel, în două rânduri: o dată, pe holul Parlamentului, iar apoi, în cadrul unei conferințe video, susținute dintr-o instituție publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *