Skip to content
Știri locale Vâlcea

VIDEO. Un autovehicul militar loveşte un autoturism parcat pe un bulevard din Râmnicu Vâlcea

UPDATE 22.40

Cântărețul de manele Dani Mocanu a fost amendat de polițiști după ce, miercuri după-amiază, a lovit cu un blindat două autoturisme parcate pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, în timpul filmărilor pentru un videoclip.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au precizat că vehiculul este unul istoric, fiind înmatriculat în Anglia şi cu drept de a circula pe drumurile publice.

„Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Martori oculari au afirmat că în momentul producerii incidentului se filma un videoclip al lui Dani Mocanu, acesta fiind de altfel şi el surprins în câteva fotografii făcute la faţa locului.

___________________________________________________________________________

Ştire iniţială

Un autovehicul de tip militar, care circula pe Splaiul Independenţei din municipiul Râmnicu Vâlcea, a lovit un autoturism parcat pe marginea drumului. Poliţia judeţeană anunţă că nu este vorba despre ”un autovehicul de armată”, ci despre un ”autovehicul istoric”, care avea dreptul de a circula pe bulevard.

Autovehiculul de tip militar, blindat, în care se află o persoană purtând ceea ce pare o uniformă militară, dar fără cască, loveşte o maşină parcată, pe care o împinge în autoturismul parcat în faţa sa. Potrivit News.ro, cel care conduce maşina de tip militar opreşte imediat după impact.

Oficialii Poliţiei Judeţene Vâlcea au declarat că incidentul este considerat tamponare cu pagube materiale.

Aceştia au precizat că autovehiculul este înmatriculat şi că avea dreptul de a circula, subliniind că ”nu au fost constatate alte nereguli”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *