Skip to content
Politică

FOTO UPDATE Anunțul făcut de liberal/ Cine este deputatul urmărit penal de DNA. Ce a trecut în declarația de avere

Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE

Deputatul PNL de Timiş Cosmin Şandru anunţă, joi, că se supendă din Partidul Naţional Liberal, până la finalizarea anchetei DNA care-l vizează.

”Începând cu data de astăzi, 14.10.2021, mă autosuspend din PNL până la finalizarea anchetei. Având în vedere că este o anchetă în curs, nu voi face nici o declaraţie pe marginea acesteia până la finalizare”, a anunţat deputatul Cosmin Şandru, într-un comunicat de presă, de joi, al PNL Timiş.

—————————————————————-

Deputatul liberal Cosmin Şandru este urmărit penal de DNA pentru că ar fi promis funcţii pentru apropiaţii altui parlamentar, dacă nu se prezintă la votul moţiunii de cenzură. În același dosar este vizat şi directorul general al Societăţii de Transport Public Timişoara.

DETALII AICI: Deputat PNL, urmărit penal de DNA. Ar fi încercat să mituiască un deputat de la AUR ca să lipsească în ziua moțiunii de cenzură

Cine este Cosmin Șandru

Cosmin Șandru (foto) are 33 de ani, este deputat PNL de Timiș, la primul mandat (din decembrie 2020) și face parte din Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului.

Sursa foto: Facebook Cosmin Șandru

În declarația de avere, Cosmin Șandru nu a trecut nicio locuință sau teren. În schimb, a menționat mai multe conturi, în care are, în total, aproape 130.000 de lei.

A trecut în declarația de avere și două credite în voaloare totală de 69.000 de lei, contractate de la bancă în 2016 și scadente în 2021.

La capitolul venit anual, el a menționat indemnizația de deputat de 4.635 de lei și suma de 2.893, încasată ca administrator al firmei SC Sandecor Green SRL din Timișoara. De la aceeași firmă a încasat dividende de 237.500 de lei.

Deputatul PNL a trecut în declarația de avere și venitul soției sale, Oana Șandru – 23.785 de la Compania locală de termificare Coltrem Timișoara, unde este administrator, și 30.344 de lei de la SC Dinu Instal SRL, ca inginer telecomunicații. În declarația de interese, deputatul PNL nu a menționat firma Sandecor. În schimb, a scris că este asociat la SC MC Vest Distribution.

Funcțiile deținute de Șandru în PNL: președinte al organizației de tineret Timiș, vicepreședinte PNL la nivel național și membru în Biroul Politic Județean al PNL Timiș.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *