Skip to content
Bacău Știri locale

FOTO UPDATE Bacău: Accident grav în Răcăciuni, cu 12 persoane implicate. A fost dezactivat planul roșu

news.ro

Şapte persoane, inclusiv doi copii, au decedat duminică, în urma unui accident care a avut loc pe DN2, la ieşirea din localitatea băcăuană Răcăciuni. Trei adulţi şi doi copii au fost răniţi, fiind transportaţi la sptal.

UPDATE

La ora 10:22 a fost dezactivat PLANUL ROŞU. Traficul a fost reluat, se circulă alternativ, pe un singur sens de mers.

UPDATE

Urmare a accidentului rutier de la Răcăciuni, judeţul Bacău, dintre un microbuz şi un autoturism au rezultat 12 victime, după cum urmează: în autoturism erau 5 persoane (2 adulti si 3 minori), iar in microbuz 7 persoane adulte. Au decedat un adult şi doi minori din autoturism şi patru adulţi din microbuz. 5 persoane (1 minor si 4 adulţi) au fost preluate de catre ambulanţele SAJ.

UPDATE

În accident au fost 12 persoane implicate. Şapte dintre acestea au decedat  – 5 adulţi şi 2 minori, Cinci persoane – 3 adulţi şi 2 copii – au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău.

UPDATE

Şapte persoane au decedat, iar alte două, un adult şi un copil, au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe.

Sursa Foto: News.ro

ŞTIREA INIŢIALĂ 

Pe DN2 Bacău-Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit primelor informaţii, 5 persoane, printre care şi doi copii, au decedat.

Sursa Foto: News.ro

De asemenea, restul persoanelor sunt evaluate medical la faţa locului. Potrivit reprezentanţilor ISU Bacău, a fost necesară decopertarea microbuzului pentru scoaterea victimelor.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat Planul roşu de intervenţie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *