Skip to content
Știri locale Vâlcea

FOTO UPDATE Vâlcea: Şapte persoane, între care un copil de trei ani, rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal

facebook ISU

Şapte persoane, între care un copil de trei ani, au fost rănite, duminică după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 7, în apropiere de Brezoi, judeţul Vâlcea. Traficul este blocat complet.

UPDATE

„Echipajele SAJ au evaluat 6 persoane, toate  vor fi transportate la spital. Victimele sunt conştiente, copilul are atac de panică. Sunt în total 7 victime”, a precizat ISU Vâlcea.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Accidentul rutier s-a produs pe DN 7, în apropierea localităţii Brezoi.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, sunt implicate două autoturisme, iar primele date arată că acestea s-au ciocnit frontal.

Şoferii nu au consumat alcool, spun poliţiştii.

FOTO: ISU VâlceaFOTO: ISU Vâlcea

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au anunţat că sunt patru persoane rănite, între care şi un copil de trei ani. Pompierii militari intervin cu o ambulanţă SMURD şi autospcială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu 4 ambulanţe.

Echipajul SMURD a acordat prim ajutor şi a evaluat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, care prezintă dureri la braţul drept şi va fi transportat la CPU Brezoi.

Traficul este blocat total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *