Skip to content
Politică

FOTO USR-istul Iulian Bulai s-a făcut din nou de râsul internetului: „De unde naiba ați ieșit voi, ăștia de la USR? Din ce laborator sinistru?”

facebook

Deputatul USR de Neamţ Iulian Bulai a căzut din nou în penibil pe rețelele sociale. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, USR-istul adresează ironic românilor invitația de a vedea cascada Duruitoarea din Ceahlău, în contextul în care un perete al cascadei Bigăr din Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa, cu o înălţime de aproximativ 4 metri, s-a surpat, luni, în jurul orei 18.15, din cauze naturale.

”Îmi pare rău să văd fotografii de la Bigăr. Vă invit la Neamţ, pe Muntele Ceahlău. După cum vedeţi, Cascada Duruitoarea nu are cum să se prăbuşească. Este durabilă, autentică şi minimalistă. Vă aşteptăm cu drag şi multă răbdare. PS: Nu avem cărţi poştale cu Cascada Duruitoarea modificată în Photoshop”, a scris pe Facebook deputatul USR, postând şi o fotografie cu Cascada Duruitoarea.

Postarea lui Iulian Bulai a fost imediat taxată de internauți. „Cum vine asta – cascadă autentică și minimalistă? Te gândeai că cealaltă e o copie? Pe asta au făcut-o la Ikea? Dacă n-ai fi de plâns, ai fi de râs. De unde naiba ați ieșit voi, ăștia de la USR? Din ce laborator sinistru?”, scrie un internaut.

Redăm și noi mai jos o parte din comentariile apărute la postarea USR-istului Iulian Bulai:

P.R: „Bă nașpa de Bigăr… csf ncsf… uite ceva cascadă random în capătul celălalt al țării, e la fel de frumix” – Bulai, 2021, colorized.
Man, ți-e rău dacă nu te faci de căcat măcar o dată pe săptămână? Puteai să zici și tu de cât de păcat e că s-a prăbușit, puteai să zici și tu de ce intenționezi să faci ca să nu se mai prăbușească și alte monumente, puteai măcar să aștepți câteva zile cât să le treacă supărarea fraierilor care țin mult la rezervația aia. Daca nu, puteai măcar să taci, puteai să nu zici nimic… ceva, orice, oricât de constructiv… da nu… e marți și încă nu te-a băgat lumea în seamă suficient, nu? Așa că trebuia să bagi bățul ăla prin gard… Mergi frumușel la cascada ta din Neamț și împletește baloane acolo, măcar să nu mai enervezi lumea cu căcaturile tale. Sau rămâi la orice altceva la care te pricepi, și nu mai emite păreri personale. Ține-le pentru pagina personală, nu pentru aia de deputat”.

O.L: Doamne, trebuia sa avem si noi un personaj din asta in Parlament, altfel ne plictiseam rau de tot. Asa macar saptamanal radem cu dumele dlui deputat Bulai. Viitorul suna bine!

D.A: Ești un dobitoc ! Ti-o inundat ultra violentele retina prin ochelari și ți-o prăjit puținul ăla creier ! N-ai haz și fiecare loc e frumos in felul lui, ca sa ajungi tu un incult sa faci mișto de o atracție turistică, sa spunem așa !

H.H: Ma bucur ca mi-am făcut viza de flotant și nu am votat în Neamț. Nu se poate ca primul om de pe listele pentru parlamentare din partea USR să fie atât de prost…

A.H: Nenea, nu esti funny deloc! Daca asta ti’a fost intentia, iar te’ai facut de kakao🤦

F.R: Ceva nu e in regula, prelucrare in photoshop? Pai asta e buba? Omule, realitatea e alta (adica viata asta in care traim noi restul lumii) crezi ca photoshopul conta? Pai poate aveam turisti sa vada Bigar, etc, poate altele, avem nenumarate cascade. Unde dai si unde crapa! Dar ceva se intampla la dvs…..

R.S: Care este sensul postării? 😅 Sunteți pe altă planetă, cu părere de rău v-o spun. Faceți o gafă postând așa ceva.

F.D: Iulian, iei „la mișto” faptul ca Romania are un obiectiv turistic in minus si nu e ok. Ce relevanta are ca mai gasim o alta cascada in Jud Neamt?

M.D: Bai tati, zi-ne sincer ca nici nu ne mai dam seama. Postarile astea sunt la mișto sau gradul de retard e chiar asa avansat?

D.H: Bigăr era cascadă pesedistă cumva?

D.I.T: Ce postare urâtă. Cascada Bigăr avea farmecul ei, cum și această cascadă are un farmec. Însă, postarea ta mă face să întreb de ce ești politician. Păcat.
Postările din ultima perioadă chiar ridică semne de întrebare.

L.A: Duduie țara de proști la conducere. Doamne ajuta-ne să scăpăm de ăștia! 🙏

Cascada Bigăr s-a format în timp, prin depunerea carbonatului de calciu din apele Izbucului Bigăr, care a fost acoperit de un covor de muşchi. Carbonatul de calciu pietrifică acest covor de muşchi, care se regenerează cu noi straturi de muşchi vii, astfel încât o cascadă de acest tip creşte permanent în dimensiuni. Cascada Bigăr a atins dimensiuni considerabile ca greutate şi volum şi a cedat sub propria greutate, a explicat Romsilva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *