Skip to content
Politică

FOTO Vanghelie, întâlnire de taină cu un lider marcant al PSD, chiar înainte de arestare

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, aflat în acest moment în arest preventiv, a avut o întâlnire, înaintea de arestarea sa, pe la orele 2- 3 noaptea, cu unul dintre cei mai influenți lideri ai PSD din teritoriu.

Este vorba despre președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

Imaginile cu cei doi au fost prezentate în cadrul unei emisuni la Antena3.

În cadrul unei intervenții telefonice la antena3 Marian Oprișan a precizat că s-a întâlnit întâmplător cu Vanghelie, în fața unui hotel din capitală.

„Nu am avut intalniri ascunse. M-am intalnit intamplator cu primarul Sectorului 5 in fata hotelului Hilton si am schimbat doua vorbe ca eu acolo aveam o intalnire cu totul si cu totul altcineva si am plecat acasa. Da. (n.r.: isi petrecuse ziua de nastere). Absolut nimic (n.r.: absolut nimic fixat).

Am vorbit ca oamenii civilizati, ce mai faci, cum o duci, mult succes cu noul partid. Eu nu sunt un fan al domnului Vanghelie, am spus asta in repetate randuri dar asta nu inseamna ca nu sunt civilizat. Eu am fost intotdeauna sustinator al lui Victor Ponta. Nu confundati diferentele de opinii pentru ca suntem oameni si avem puncte de vedere diferite, nu confundati cu chestiuni care sunt indreptate impotriva cuiva.” a transmis Marian Oprișan.

„Cu dl. primar al sectorului 5 am avut doar relații instituționale, de colegialitate și de prietenie. Afaceri nu am făcut niciodată, pentru că eu nu fac afaceri de când am intrat în administrație”, a mai punctat Oprișan.

vanghelie oprisan

 

1 comentariu la “FOTO Vanghelie, întâlnire de taină cu un lider marcant al PSD, chiar înainte de arestare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *