Skip to content
Argeș Știri locale

FOTO/VIDEO Argeş: Incendiu la un bazin cu combustibil, în incinta unui operator economic

ISU Argeş

Un incendiu a cuprins, miercuri, un bazin plin cu combustibil din incinta unui operator economic din judeţul Argeş, un bărbat suferind arsuri uşoare. În zonă a existat pericol de explozie, iar pompierii au intervenit pentru a răci alte trei rezervoare cu combustibil aflate în apropiere. Ulterior, una dintre autospecialele ISU trimise la intervenţie în acest caz a fost implicată într-un accident rutier.

Conform datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, focul a pornit la o habă cu produs petrolier şi la o construcţie cu o suprafaţă de aproximativ 170 de metri pătraţi, la un operator economic din zona Bradu, potrivit news.ro.

Un bărbat în vârstă de 59 de ani aflat în zonă a suferit arsuri de gradul unu la mâini şi scalp, el primind îngrijiri de la echipajul SMURD trimis acolo.

FOTO: ISU ArgeşFOTO: ISU Argeş

„A fost pericol de explozie din cauza recipientelor de produs petrolier. Concomitent cu localizarea şi lichidarea incendiului s-a acţionat pentru răcirea a 3 rezervoare de produs petrolier aflate în apropierea flăcărilor”, a transmis ISU Argeş.

Conform sursei citate, rezervoarele mari la care s-a făcut răcirea de către echipajele de intervenţie au fost deteriorate de căldura dezvoltată de incendiu.

Ulterior, una dintre autospecialele ISU trimise la intervenţie în acest caz a fost implicată într-un accident rutier. Astfel, maşina de intervenţie, care era tractată din cauza unei defecţiuni, a intrat într-un pilon de susţinere al unui pod de cale ferată, în cartierul Prundu din Piteşti. În autospecială se afla doar şoferul, care a scăpat fără răni.

„Cauza probabilă de la incendiu este în curs de stabilire. Se fac cercetări pentru descoperirea circumstanţelor care au dus la generarea incendiului”, a informează ISU Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *