Skip to content
Caraș-Severin Știri locale

FOTO/VIDEO Caraş-Severin: Incendiu la un depozit de deşeuri din Bocşa, doi angajaţi au fost evacuaţi

ISU Caraş-Severin

Un incendiu a izbucnit, marţi, la un depozit de deşeuri din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, iar doi angajaţi au fost evacuaţi din spaţiile administrative ale societăţii. Nu au fost înregistrate victime.

„Incendiul se manifestă în curtea unui operator economic (colectare deşeuri). Au fost alertate şi intervin forţe şi mijloace de la Detaşamentul de Pompieri Reşiţa (3 echipaje de pompieri cu 3 autospeciale, o ambulanţă SMURD), un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Bocşa, o ambulanţă SAJ. Nu sunt înregistrate victime”, transmite ISU Caraş-Severin, potrivit news.ro.

 

FOTO: ISU Caraş-Severin

Doi angajaţi ai societăţii au fost evacuaţi din spaţiile administrative, cu ajutorul Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Bocşa, în interior nu se mai află alte persoane.

Incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidarea lui.

Meteorologii monitorizează evoluţia norului de fum rezultat în urma incendiului la depozitul de deşeuri.

„Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind evoluţia norului de fum din Bocşa, judeţul Caraş-Severin, se apreciază că cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat (rafale până la 30…35 km/h), din direcţie nord-nord-estică, astfel că evoluţia norului de fum va fi de relativă dispersie şi de uşoară deplasare către sud, sud-vest”, transmit meteorologii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *