Skip to content
Satu Mare Știri locale

FOTO+VIDEO. Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Carei, fiind înregistrate până acum 11 victime

Facebook

O explozie urmată de incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din Carei. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie şi anunţă că până acum s-au înregistrat 11 victime, fără a preciza starea acestora.

Pompierii din Satu Mare intervin, duminică, după ce s-a produs o explozie într-un apartament dintr-un bloc din Carei. ”În acest moment, 7 echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înalţime şi 4 ambulanţe SMURD (3 cu echipaj de prim-ajutor, iar una de terapie intensivă mobila), pentru evacuarea şi acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma producerii unei explozii la apartamentul etajului 4, dintr-un bloc situat în P-ţa Avram Iancu, din Carei”, anunţă ISU Satu Mare.

 

FOTO - Presa Satu Mare

Sursa citată a precizat că explozia a fost urmată de incendiu, astfel forţele militare acţionează în acest moment şi pentru lichidarea incendiului. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. ”Până în prezent s-au înregistrat 11 victime”, a transmis ISU Satu Mare, fără a prcizat starea victimelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *