Skip to content
Politică

FOTO VIDEO Incredibil! Clotilde Armand ar vrea să-l pună șef al Poliției Locale Sector 1 pe un condamnat pentru o dublă crimă

Daniel Doboș, noul președinte al USR Turda, a făcut ani grei de închisoare pentru o dublă crimă pe care a comis-o în Germania, notează turdanews.net. Într-o postare pe Facebook, Doboș a oferit o explicație pe această temă: ”Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevarate. Am fost parasutist in Legiunea Straina, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri Italian si da, mi-am utilizat chiar si arma din dotare. Am primit o alta identitate pentru ca in Romania comunista mi-a fost retrasa cetatenia. Pierre Dassilu exista. Sub acest nume am participat la misiuni de lupta…”

În calitate de ”gardă de corp”, Doboș a ucis două persoane în două zile diferite, mai scrie turdanews.net. Pentru asta a făcut 14 ani de închisoare.

Potrivit ziardecluj.ro, un reporter NCN i-a cerut acestuia un punct de vedere:

Reporter: E adevărat sau nu că ați ucis două persoane și ați făcut închisoare pentru asta?

Doboș: Da.

Reporter: Câți ani de închisoare ați făcut?

Doboș: Mult prea puțini ca să fie relevant.

Ceea ce este mai șocant este faptul că noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, ar vrea să-l pună șef al Poliției Locale Sector 1 pe Daniel Doboș, iar la toate întâlnirile cu direcțiile l-a prezentat în calitate de consilier personal al său, persoana cea mai de încredere a edilului.

Totodată, sunt imagini de la intrarea în sediul poliției locale, unde Clotilde Armand a apărut alături de Doboș, cel pe care l-a prezentat drept consilier și viitor șef al poliției locale.

Din căutările de pe Google Doboș are la activ 2 infracțiuni de omor, săvârșite în ocazii diferite, una cu premeditare, una prin cruzimi. Pedeapsa aplicată – detențiune pe viață, din care a executat 15 ani, apoi a fost eliberat înainte de termen. Reabilitat prin curgerea timpului, acum are cazier curat. A lucrat apoi în România ca profesor și a candidat la Senat din partea USR. E perfect pentru un consilier de primar si posibil șef de poliție locală de sector. Fără penali în funcții publice! O țară fără hoție! (că doar omorul nu e furt).

În urma dezvăluirilor apărute în presă, Primăria Sectorului 1, condusă de USR-ista Clotilde Armand, vine cu precizări:

„În urma informațiilor apărute în presă referitoare la numirea consilierilor personali ai primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în cadrul instituției, Biroul de Presă este împuternicit să facă următoarele precizări:

Consilierii personali ai primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, nu au fost numiți în funcție, deoarece Organigrama aparatului de specialitate al primarului Sectorului 1, votată de vechiul consiliu local, nu oferă această posibilitate.

Menționăm că, în forma actuală a Organigramei, la Serviciul Cabinet Primar nu sunt prevăzute posturi contractuale care pot fi ocupate pe perioadă determinată, fără concurs sau examen, pe care ar putea fi numiți consilierii personali ai edilului Sectorului 1”, se arată într-un mesaj al primăriei.

 

3 comentarii la “FOTO VIDEO Incredibil! Clotilde Armand ar vrea să-l pună șef al Poliției Locale Sector 1 pe un condamnat pentru o dublă crimă

  1. Pai crima tot crima ramane.Cu ce incredere mergi la politie sa-ti rezolvi o problema de corectitudine cand stii ca seful este un fost infractor-criminal.Poate Clotilde are alte inerese personale care nu au nici o legatura cu legile ,corectitudinea si buna cuviinta….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *