FOTO & VIDEO Un bărbat a căzut pe șinele de metrou. Anunţul Metrorex

Metrou Bucuresti/ PS News

UPDATE 18:00

Circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale începând ora 17.50, anunță Metrorex.

UPDATE 17:52

Într-un nou răspuns pentru PS News, Metrorex susține că „circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între Piața Sudului și Tineretului pe un singur fir”, iar la acest moment nu a fost găsită persoana care a intrat în calea de rulare la Eroii Revoluției.

Redăm răspunsul Metrorex:

„Circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între Piața Sudului și Tineretului pe un singur fir. Personalul Metrorex împreună cu organele abilitate verifică în continuare calea de rulare pentru a se asigura că nicio o persoană nu se află în această arie și nu este pusă în pericol. La acest moment nu a fost găsită persoana care a intrat în calea de rulare la Eroii Revoluției. Revenim cu detalii referitoare la reluarea circulației în condiții normale”.

UPDATE 17:47

O posibilă tentativă de sinucidere a avut loc, în jurul orei 16:47, la stația de metrou Eroii Revoluției, acesta fiind și motivul întârzierilor care au loc la această oră pe ruta Unirii-Berceni, potrivit unui răspuns al Metrorex pentru PS News.

„Metrorex informează că astăzi, 17.06.2023, in jurul orei 16:47, în statia de metrou Eroii Revoluției, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. În acest moment circulatia trenurilor se reorganizeaza. Personalul Metrorex a anuntat SMURD pentru interventie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreuna cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul. Vom reveni cu detalii referitoare la circulatia trenurilor”, se arată în răspunsul companiei.

UPDATE 17:25

După aproximativ 30 de minute de așteptat pe peron, călătorii au fost luați de către un tren care i-a dus, însă, până la stația de metrou Constantin Brâncoveanu, unde au fost rugați să coboare. Din nou, fără explicații.

–––––––––––––––––-

Aglomeraţie la această oră, în staţia de metrou Tineretului. Sute de oameni sunt blocați la metrou zeci de minut, fără explicații din partea angajaților Metrorex. Nu se știe de ce niciun tren nu a mai venit în stație de aproximativ 30 de minute..

Imaginile au fost surprinse de reporterii PS News.

Metrou Bucuresti/ PS News
Metrou Bucuresti/ PS News
Metrou Bucuresti/ PS News
Metrou Bucuresti/ PS News
Metrou Bucuresti/ PS News

Capitala este sub cod portocaliu de caniculă, iar temperaturile resimțite vor depăși 40 de grade Celsius. Multe dintre mijloacele de transport în comun nu au nici acum aer condiționat, iar acestea devin un adevărat cuptor pe timp de vară.

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL