Skip to content
Alegeri locale 2020 Politică

FOTO VIDEO Un nou caz de înfrățire a politicienilor cu interlopii. Un candidat din anturajul lui Barna, cumetrie cu un clan celebru din zona Galațiului

Campania electorală este în plină desfășurare și cârdășii interesante ale candidaților cu lumea interlopă au început să apară. PS News vă prezintă un nou caz scandalos al unui candidat la o primărie din România cu evidente legături cu lumea interlopă. Este vorba despre Claudiu Gavril, candidatul pardidului UIPT, „Uniunea Independenţilor pentru Tecuci” la Primăria Municipiului, care în fuga după voturi, s-a cumetrit cu lumea interlopă. Candidatul Gavril a botezat recent unul din nepoții celebrului interlop Nicușor Calu din Tecuci, unul din cei mai temuți interlopi din județ, cunoscut pentru relațiile apropiate cu clanul celebru de la Iași: Corduneanu.

Nicușor Calu (stânga) și fiul său, Mario (dreapta)

 

În imaginile primite la redacția noastră se poate remarca prezența cumătrului Gavril, alături de apropiații săi, la petrecerea organizată de interlopul Calu. La botez au fost invitate toate clanurile din zona Galați, dar și nume celebre din țară, petrecerea fiind întreținută de manelistul Cristi Nucă.

Surse au dezvăluit pentru PS News că s-a dat ordin ca nicio filmare să nu fie publică de la eveniment, tocmai pentru a-l proteja de opinia publică pe candidatul Gavril și pentru a ține departe de ochii cetățenilor legăturile sale cu lumea interlopă.

„Poker electoral” pe 40.000 de lei

Numele lui Claudiu Gavril nu a fost lipsit de controverse nici până acum. Gavril este același personaj care a pariat, în 2012, suma imensă de 40.000 de lei pe câştigarea alegerilor la Tecuci de către amicul său Eduard Finkelstein (PD) aflat la acea dată în funcţie. Rămășagul a fost pus cu cunoscut al său din oraș, act parafat notarial și prin care acesta a pariat pe Daniel Țuchel, cel care avea să devină primar de Tecuci.

La acea vreme s-a pus întrebarea logică, scriu jurnaliștii de la telegraf-expres.ro, de ce un cetăţean din comuna Corod ar risca zece mii de euro pentru o miză de municipiu. Misterul a fost desluşit patru ani mai târziu, în 2016, când „producătorul de porumb şi floarea soarelui” a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Tecuci, în postura de independent, fiind susţinut oficial de PMP.

După localele din 2016, Gavril a renunţat la scenariul cu „Independentul” , devenind politician veritabil. Astfel, în 2018 şi-a înfiinţat Partidul Uniunea Independentă pentru Tecuci (UIPT), devenind şi preşedintele formațiunii. Printre membrii fondatori se găsește și notarul la care şi-a parafat în 2012 Contractul de prinsoare.

Deși a pierdut pariul, Claudiu Gavril a preferat să nu-și onoreze datoria, iar cazul a ajuns în instanță, ceea ce naște mari semne de întrebare despre atitudinea celui care pozează în salvatorul unui oraș. În plus, un asemenea pariu pus pe soarta tecucenilor, pe sume colosale de bani, ridică serioase semne de întrebare cu privire la moralitatea acestuia.

Legătura cu Dan Barna

Claudiu Gavril a apărut și în campania pentru prezidențiale a lui Dan Barna, Candidatul Uniunii Salvați România (USR). Într-o fotografie postată pe contul oficial de Facebook, liderul USR se lăuda anul trecut cu noul său susţinător, Cladiu Gavril, „producător de porumb şi floarea soarelui” din comuna gălăţeană Corod.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *