Skip to content
Știri locale Vrancea

FOTO Vrancea: Anchetă a poliţiştilor, după ce două sicrie goale şi două cruci au fost amplasate pe un teren aflat în apropierea unui cimitir din Focşani

Facebook

Poliţiştii din Vrancea fac cercetări, într-un dosar care vizează infracţiunea de ameninţare, după ce, marţi dimineaţă, două sicrie goale şi două cruci au fost amplasate pe un teren aflat în apropierea unui cimitir din Focşani. În cursul zilei de luni, un alt sicriu a fost pus în aceeaşi zonă, o persoană fiind amendată, potrivit news.ro.

”În cursul serii de 28 Martie am fost sesizaţi prin 112 cu privire la existenţa unui sicriu abandonat pe un teren aflat în apropierea unui cimitir de la marginea municipiul Focşani. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat persoana care ar fi aşezat sicriul gol în locul respectiv, aceasta fiind sanctionată contravenţional cu suma de 500 de lei”, a transmis, marţi, IPJ Vrancea.

Sursa citată a precizat că, marţi dimineaţă, poliţiştii au fost din nou sesizaţi cu privire la amplasarea a două sicrie şi cruci în aceeaşi zonă.

”În urma primelor cercetări efectuate a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare. În prezent cercetările sunt continuate pentru clarificarea situaţiei şi luarea măsurilor legale ce se impun”, au mai precizat poliţiştii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *