Skip to content
Politică

Fotografiile pe care liberalii nu ar trebui să le uite. Omul de casă al PSD, șef la Cancelaria lui Iohannis

După alegerile prezidențiale lupta se dă pentru funcțiile de la Cotroceni. În ultima săptămână au fost vehiculate mai multe nume pentru șefia Cancelariei prezidențiale în mandatul lui Klaus Iohannis.

Liberalul Dan Mihalache se pare că se află pe lista scurtă a persoanelor care îl vor însoţi pe președintele ales, Klaus Iohannis, în mandatul de la Palatul Cotroceni.

Dan Mihalache s-a înscris în PNL în 2009, iar până atunci a fost membru PSD. După cum putem observa în fotografiile și filmulețul de mai jos, Mihalache, posibilul viitorul șef al Cancelariei prezidențiale în mandatul lui Iohannis, pare că a avut o relație extrem de apropiată cu importanți lideri PSD precum Adrian Năstase, Ion Iliescu, Victor Ponta. În același timp, Mihalache a fost în apropierea fiecărui președinte PNL.

 

mihalache1 tariceanu mihalache mihaleche iliescu mihalache mihalache nastase

 

sursa foto: Facebook.com

3 comentarii la “Fotografiile pe care liberalii nu ar trebui să le uite. Omul de casă al PSD, șef la Cancelaria lui Iohannis

 1. Dan Mihalache exprima cel mai bine traseismul politic al calsei politice, dupa cumbate vantul
  In cazul in care Klaus Iohannis ar fi pierdut alegerile de la Cotroceni, mai mult ca sigur ca acest individ ar fi sarit in barca lui Victor ponta facandu-si mea culpa,cael este baiat bun, capabil,om de nadejde.Asa ca din punct de vedere politic, nu este decat u politician de doi bani, asa cum sunt multi altii de teapa lui.Romania si in general clasa politica se va schimba doar prin promovare adevaratelor valori, altfel vom vorbi si peste ani despre acest individ, care probabil ca da bine din coate.saraca clasa politica din Romania !
  Speram ca peste 5 ani romanii sa-si aleaga un altfel de presedinte, altfel nua r enicio sansa d emai bine.Toate-s doar vorbe goale !iar peste 5 ani vor veni al vot din diaspora peste un milionde votanti sia tunci ce sa intelegem ?

 2. Sloganul cu a mai fost folosit si de
  national-socialisti . Rezultatul , zeci de milioane de morti si infinite
  suferinte . Clasa politica este asa cum este , insa fara ea se ajunge
  la anarhie . Intotdeauna este loc de mai rau….Cu drag , TrVo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *