Skip to content
Politică

FOTO/Incidente la Bistrița- Năsăud

Mai mulţi cetăţeni din satul bistriţean Rusu Bârgăului au găsit, duminică dimineaţă, pungi cu ulei, zahăr şi făină, care erau atârnate de porţile caselor şi care nu erau inscripţionate, dar pe care reprezentanţii ACL Bistriţa-Năsăud le atribuie adversarilor politici de la PSD, precizează Mediafax.

Copreşedintele ACL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, aflat în zonă, a fost sesizat de localnici.

„Iniţiativa nu e a noastră. Asta vă spun în mod cert, pentru că noi le-am găsit. Sunt pungi cu mită electorală: ulei, zahăr şi făină, aceeaşi mită care s-a dat dintotdeauna, din toate timpurile în România, clasice. Eu, la un moment dat, într-o conferinţă de presă, spuneam că poate că am scăpat, dar uite că nu am scăpat. Ce pot spune este că sunt puse recent. Să le găseşti în porţi dimineaţa la 7.00 – 7.30 înseamnă că au fost puse în dimineaţa aceasta. Eu cred că, în momentul în care omul ajunge la vot, militantul sau soldatul credincios, zelos, ce o fi el acolo, o să-i spună omului că i-a lăsat ceva şi să aibă grijă cu cine votează. Cred că acesta e sistemul pentru că altfel nu se leagă lucrurile”, a declarat Stelian Dolha.

Totodată, Stelian Dolha a transmis că va sesiza Poliția și Biroul Electoral Județean și că „e mită electoral în toată regula”.

„Sesizăm Poliţia şi Biroul Electoral Judeţean. Mă gândeam că lucrurile sunt securizate puţin mai bine. Mi-e foarte greu să cred că umblă o maşină pe stradă şi Poliţia, care ar trebui să fie mult mai vigilentă, nu a văzut. E mită electorală în toată regula. Oamenii nu ştiau de unde sunt. Nu ştiu cine le-a dat. Oamenii au spus toţi că le-au găsit agăţate în porţi. Una chiar am găsit-o noi agăţată în poartă. Când au aflat că e mită electorală, oamenii s-au speriat”, a mai afirmat Stelian Dolha.

img_1

img_2

2 comentarii la “FOTO/Incidente la Bistrița- Năsăud

  1. Deci pomana electirala pesedista in pungi PORTOCALII ??? Si tot ei reclama ??? Ei bine, fratilor, uite de astea sunt capabili basistii astia jegosi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *