Skip to content
Dâmbovița Știri locale

Foto+Video: Poliţişti din Dâmboviţa, tăiaţi cu coasa. Doi scandalagii au fost împuşcaţi

MDI TV

A fost scandal monstru în comuna Văcăreşti, din Dâmboviţa, duminică. Doi poliţişti au ajuns la spital după ce au fost atacaţi cu furcile şi cu coasele de către doi fraţi. Oamenii legii au ripostat şi ei şi i-au împuşcat pe atacatori, după ce i-ar fi avertizat cu focuri de armă trase în plan vertical.

Scandalul a pornit pe o uliţă din Văcăreşti. Doi fraţi, cunoscuţi prin sat pentru scandalurile create de-a lungul timpului, s-au luat la harţă cu alte persoane.

Poliţia a fost chemată să intervină, numai că la sosirea oamenilor legii, care au încercat să aplaneze conflictul prin focuri de armă trase în plan vertical, cei doi fraţi au sărit şi pe ei. Doi poliţişti au fost răniţi. Unul este grav. Se pare că are degetele de la o mână tăiate cu coasa.

Oamenii legii au ripostat şi ei şi i-au împuşcat pe atacatori. Cu toţii au ajuns la spital. La faţa locului au fost chemaţi şi mascaţii şi jandarmii pentru a potoli spiritele.

Cei care ar fi sunat la 112 să anunţe scandalul au fost chiar sătenii. Ambulanţele i-au preluat atât pe poliţişti cât şi pe scandalagii şi i-au dus la spital.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare coporală din culpă şi ultraj.

COMUNICAT AL IPJ DÂMBOVIŢA

„În această seară, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Văcăreşti, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112, că are un conflict cu vecinii.  

De îndată, un echipaj de poliţie, format din 2 agenţi de poliţie, s-a deplasat la faţa locului, pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical, pentru şomarea persoanei implicate în conflict şi având în vedere faptul că nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urmă căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior.  

În sprijinul agresorului a venit şi fratele acestuia, care, ar fi agresat poliţiştii cu acelaşi obiect ascuţit, şi de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauza a fost împuşcat în zona abdomenului.  

În urmă evenimentului, cei doi bărbaţi şi agenţii de poliţie au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrjiri medicale.   Sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii continuă cercetarea la faţă locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”.

Sindicatul Europol: Colegii noştri au fost atacaţi cu o coasă, în timp ce ministrul Vela ne spune că totul e sub control

”În această seară, un echipaj din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Târgovişte a fost solicitat să intervină pe rază localităţii Văcăreşti din judeţul Dâmboviţa, întrucât un bărbat se manifestă violent la adresa trecătorilor. După ce au ajuns la faţă locului, colegii noştri au fost atacaţi cu o coasă, fiind răniţi de către bărbatul agresiv. Asta, în timp ce ministrul Vela ne spune că totul e sub control, că doar e cu „ochii pe cei care încalcă legea”. Între timp, noi mai numărăm 2 ultraje. Doi poliţişti tăiaţi şi agresaţi. Şi dacă întrebaţi de noile pistoale Beretta, nu, încă nu au sosit, doar s-au făcut poze cu ele pentru „imaginea” ministrului”, au scris, duminică seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

1 comentariu la “Foto+Video: Poliţişti din Dâmboviţa, tăiaţi cu coasa. Doi scandalagii au fost împuşcaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *