Skip to content
Politică

Francois Hollande, schimbări tactice la final de mandat

politicoeurope.ro

Presedintele francez Francois Hollandeaflat la final de mandat, a făcut o serie de rocade și schimbări în rândul ambasadorilor. Modificările făcute de președintele francez au vizat și România, iar noua ambasadoare franceză la București va fi Michele Ramis, diplomat de cariera, cu specializare in criminalitatea transnationala, potrivit hotnews. 

Michele Ramis are gradul de ministru plenipotentiar, iar ea îl va înlocui la București pe Francois Saint-Paul, rechemat în Ministerul francez de Externe.

Michele Ramis  are drept atribuții  amenințările criminale transfrontaliere din ianuarie 2013 și participă la lupta împotriva corupției și albirii banilor, potrivit profilului sau de pe site-ul Ministerului francez de Externe.

În trecut, a fost ambasadoarea Frantei în Guatemala și a ocupat posturi atât în centrala Ministerului francez de Externe, cât și în ambasadele din Columbia și Mexic.

A mai fost reprezentant permanent adjunct al Frantei pe lângă organizațiile internaționale cu sediul în Viena. Între 2011-2012 a fost consilier diplomatic pe lângă ministrul Apararii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *