Franţa: Fată de 14 ani, în comă după ce a fost bătută de alţi adolescenţi, în apropierea şcolii

scoala/ Inquam Photos/Octav Ganea
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Guvernul francez a deschis o anchetă urgentă după ce o fată de 14 ani a fost grav rănită, intrând în comă, după ce a fost bătută, în apropierea şcolii sale din sudul Franţei, de alţi trei adolescenţi, potrivit The Guardian.

Cei trei presupuşi atacatori, inclusiv o fată care învăţa la aceeaşi şcoală cu victima, în suburbiile oraşului Montpellier, din sudul ţării, au fost arestaţi sub suspiciunea de tentativă de omor al unui minor. Incidentul vine într-o perioadă de tensiuni crescute în jurul şcolilor din Franţa şi după ce zeci de mesaje de ameninţare privind atacuri au fost trimise printr-un sistem de mesagerie internă.

Victima, identificată ca Samara, a ieşit din comă, dar este ”grav rănită” în urma atacului de marţi după-amiază, produs în apropierea Colegiului ”Arthur Rimbaud” din districtul La Mosson-La Paillade, au afirmat anchetatorii. Unul dintre cei acuzaţi este o fată de la aceeaşi şcoală, tot în vârstă de 14 ani, care a fost arestată miercuri şi care a recunoscut că a bătut victima, au arătat procurorii. Ceilalţi doi minori arestaţi au vârsta de 14, respectiv 15 ani.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL