Frații Tate riscă să fie condamnați la închisoare pe viață, în Marea Britanie. Ce grozăvii ar fi comis milionarii

Fratii Tate
Sursa foto: Facebook - Andrew Tate

Frații Andrew și Tristan Tate  riscă să fie condamnați la închisoare pe viață în Marea Britanie, după ce, pe numele lor, au fost emise mandate europene de arestare pentru agresiune sexuală și viol. Autoritățile din România ar fi fost informate cu privite la modul de operare și numărul de plângeri aflate în lucru pe masa procurorilor britanici.

Polițiștii ilfoveni au descins, luni seară, în jurul orei 23.15, în fortăreața fraților Tristan și Andrew Tate din cartierul Pipera, comuna Voluntari. Cei doi  au fost încătușați și duși direct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, după ce autoritățile din Marea Britanie au emis pe numele lor mandate europene de arestare pentru viol și agresiune sexuală.

Inițial, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în Arestul Poliției Capitalei. Marți, cei doi au fost prezentați în fața magistraților Curții de Apel București care au decis că cei doi pot pleca acasă, însă, după ce își vor încheia afacerile judiciare pe care le au în România, vor fi arestați pentru 3o de zile în vederea extrădării în Anglia.

Peste 20 de plângeri înregistrate în Marea Britanie

Surse judiciare au afirmat că procurorii englezi ar fi informat autoritățile din țara noastră că pe numele celor doi ar fi fost formulate, în total, 21 de plângeri, pentru viol și agresiune sexuală.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL